29 / 03 / 2024

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...



Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı. Ünlü çift, “Dolandırıldık” diyerek savcılığa şikayette bulundu. 

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi Selim Demir, yatırım amaçlı bir konut satın almak istedi. Bunun için Cengiz Güldamlası'yla görüşmeler yapan çift, Sarıyer'de bulunan Derbent isimli projeden satış için anlaşma yaptı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; ünlü çift, yaklaşık 5 milyon TL'lik ödeme yaptı. Fakat bir süre sonra projenin mahkeme kararıyla durdurulduğunu öğrenen çift, dolandırıldıklarını belirterek şikayette bulundu. 

'FASON ŞİRKET KURDU'

Ünlü çift, savcılığa sundukları şikayet dilekçesinde projeyi hayata geçiren CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat isimli şirketin, paraları iade etmemek için dolandırıcılık amacıyla fason bir şirket kurduğunu iddia etti. Demir Ailesi'nin yaptığı dolandırıcılık ihbarı sonrasında, inşaat şirketinin sahibi Cengiz Güldamlası hakkında soruşturma başlatıldı.

Atina'da ev kiralayan mülteci aile dolandırıldı!


Geri Dön