27 / 04 / 2024

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.



Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
HASAR DEĞERLEMESİ Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara taşıtlarının boya ve hasar, motor, fren ve süspansiyon ile elektronik sistemlerinin hasar değerlendirmesi ve check-up işlemlerini yapmak. b- Konusu ile ilgili olarak her türlü oto ekspertiz raporlarını oluşturmak. OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. b. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. c. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. d. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek. Sirket amaçlarını gerçeklestirmek için, her türlü Nakil Vasıtası ve gayrimenkulü satın almak, kiralamak, Sirket gayrimenkullerini satmak, kiralamak, irtifak, intifa hakkı, rehin, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti, ipotek, ticari isletme rehni de dahil olmak üzere fakat bunlarla sınırlı kalmaksızın menkul ve gayrimenkul malları üzerinde sahsi ve ayni haklar ve takyidatlar tesis etmek ve kaldırmak/sona erdirmek. Sirket tüm gayrimenkul mallarına iliskin olarak tahsis etmek, ipoteklerini birlestirmek, bölmek ve parsellemek gibi tüm islemleri gerçeklestirebilir. Sirket üst hakkına iliskin sözlesmeler akdetedmek, bu anlasma ile elde ettigi tüm kisisel, ayni ve diger hakları tapu sicili kütügüne serh ve tescil ettirmek, bu hakların üzerinde gerçek veya tüzel kisi, üçüncü kisilerin lehine ipotek ve rehin hakları tesis tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz,tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. Sirketin faaliyet konularına giren sınai ve ticari yatırımları yapmak, hukuki tasarruflarda bulunmak, her türlü know-how anlasmaları yapmak. Sirketin amacı ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdısı firmalarla marka, ihtira beratı, ustalık ve diger sınai mülkiyet haklarını aracılık yapmamak sartıyla iktisap etmek ve bunların üzerinde lisans ve teknik yardım ve kira anlasmaları yapmak. Sirketin isleri için gerekli nakil vasıtalarını iktisap etmek devir ve ferag etmek ve bunlar üzerinde ayni ve sahsi tasarruflarda bulunmak. Yukarıda zikredilen konularla istigal etmek gerektiginde ortaklar kurul kararı ile istigal konusu degistirilebilir.

Adres:Göztepe Mh.İstoç 2.CD.A-4 Blk. Apt.No:1/2/B2 BAĞCILAR 
 


Geri Dön