20 / 04 / 2024

Tuzla Cordella projesi!

Tuzla Cordella projesi!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla bölgesinde yer alan Tuzla Cordella projesi 'ne dair bilgileri haberimizde inceleyebilirsiniz...




Daire alternatiflerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olarak tasarlandığı Cordella projesi  Kayıhan Yapı  'nın girişimi ile yükseliyor. 


3 etaptan meydana gelen Tuzla Cordella projesi A blok, B1-B2-B3 blok ve C blok olmak üzere toplam 5 bloktan oluşuyor. Toplam 212 adet konutun yer aldığı Tuzla Cordella projesi lokasyon itibariyle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla sınırları içerisinde yükseliyor. 


Arsa alanı 10 bin 420 metrekare olan Tuzla Cordella projesi 212 adet daireden oluşuyor. Belediye, kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü gibi birimlere yakın lokasyonda yükselen Tuzla Cordella projesi fiyat bilgisi şöyle: 


Tuzla Cordella projesi fiyat: 


Tuzla Cordella projesi fiyat bilgisi ve Tuzla Cordella projesi ödeme bilgileri henüz belirlenmedi. Tuzla Cordella projesi fiyat ile ilgili olarak (0216) 341 00 11 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Tuzla Cordella projesi 'nin içerisinde daire sahipleri için spor alanı, yürüyüş alanları ve bahçe alanları, açık yüzme havuzu, açık yüzme havuzları ve göletler bulunuyor. 



Telefon: (0216) 341 00 11

Web Adresi: http://www.cordellatuzla.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön