26 / 04 / 2024

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.



Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu. Tuzla içmeleri A.ş. Yönetim Kumlu Başkanı Koksal Köse, 80 odalı İstanbul Medikal Termal Kaplıca Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde şifalı sulardan gelen doğal tedavi yöntemleriyle modern tıbbın imkanlarını bir araya getirdiğini belirtti. 


Tuzia İçmeleri A.Ş. çatısı altında kurulan İstanbul Medikal Termal, uzman doktorları ve sağlık personeliyle şifalı suların tedavi gücünü bilimsel yöntemlerle bir arada sunuyor. Termal tesiste, teşhisten tedavi ve hasta takibine kadar geniş yelpazede hizmet veriliyor. Merkezde 52 standart odanın yanı sıra 16 termal oda, sekiz connected oda ve iki engelli odası ile iki de süit oda yer alıyor. Ayrıca beşi tedavi amaçlı olmak üzere dokuz havuz bulunuyor. Boyun ve bel fıtığından şeker hastalığının yarattığı sorunlara, cilt problemlerine kadar birçok hastalığın tedavi edilebildiği merkezde ihtiyaç duyan hastalara özel şifalı su ve beslenme kürleri uygulanarak vücudun tam anlamıyla toksinlerden arınması sağlanıyor. Tesiste ayrıca SPA ve vvellness hizmetleri de veriliyor.


Para 


Geri Dön