29 / 03 / 2024

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Özgü Tüzün tarafından kuruldu.



Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Özgü Tüzün tarafından kuruldu.

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü konut, işyeri, otel, motel, tatil köyü vb. mekanın duvar kaplaması, halı, perde, mobilya, tekstil, ahşap, metal, plastik ürünlerinin toptan ve perakende ticaretini yapmak. Bunlar ile alakalı her türlü ham maddenin toptan perakende ticaretini yapmak. yine bu ürünlerin üretimi ile alakalı her türlü makine ve yedek parçasının toptan ve perakende ticaretini yapmak. 2- Konut, işyeri, otel, motel vb. her türlü mekanların dekorasyon işlerinin yapılması. 3- Her türlü mimarlık, mühendislik, tasarım, yazılım, tıbbı raporlama, çağrı merkezi, ürün testi, sertifikasyon, veri saklama, veri işleme, veri analizi, mesleki eğitim, eğitim ve sağlık hizmetleri sunmak. 4- Başka yerde sınıflandırılmamış diğer yer döşeme ve kaplama ile duvar kaplama işleri (halı, taban muşambası ve diğer esnek yer kaplamaları ile duvar kaplama işleri) 5- Mobilya ve dekorasyon sektörleri ile alakalı tüm dış ticaret işlemlerinin yapılması. Şirket yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için aşağıdaki hususlarda faaliyet gösterecektir: a- Üretim, ithalat, ihracat, toptan ve perakende alım, satım, mümessillik, distribütörlük, acentelik, komisyonculuk yapmak, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek b- Türkiye içinde veya dışında bulunan konusu ile ilgili şirketlerin acenteliklerini, bayiliklerini ve temsilciliklerini almak, ticari işlemlerini aracılık yapmak, Türkiye içinde ve dışında konusu ile ilgili bayilikler vermek, ortaklıklara girişmek, konusu ile ilgili yabancı sermayenin Türkiye ye gelmesi hakkında mevzuata uymak kaydıyla yabancı ortak almak, yabancı sermayeyi Türkiyeye getirmek, başka ülkelerde yatırım yapmak. c- Resmi ve özel, yerli ve yabancı kuruluşların açacağı ihalelere katılmak, teklif vermek, gerekli teminat mektuplarını vermek, taahhüt altına girmek, teminatları çözdürmek. d- Konusu ile ilgili faaliyetler için faydalı ihtira haklarını, beratlarını, lisans ve imtiyazlarını, marka, model, resmi ve ticaret ünvanlarını, müşavirlik ve mühendislik hizmetlerini ve benzeri diğer gayri maddi haklarını iktisap etmek, üzerlerinde her türlü tasarruflarda bulunmak. e- Her türlü menkul, gayri menkul mallar, yan maddi haklar iktisap etmek, satmak, inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek, şirket lehine ve aleyhine irtifak ve intifa hakları tesis etmek ve bunlar üzerine her türlü tasarrufta bulunmak, ipotek vesair aynı hakları tesis kabul ve fek etmek, üçüncü kişilerin yerli ve yabancı bankalar diğer şahıs ve kuruluşlardan alacakları kredileri temin etmek için lehlerine ipotek, rehin, kefaret ve diğer teminatları vermek aynı şekilde verebilecek teminatları kabul etmek. f- Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yurtiçi ve yurtdışına yapılan perakende ve toptan ticaret. Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.


Geri Dön