25 / 04 / 2024

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı kuruldu!

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı kuruldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ile Yeşil GYO ile T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nı kurdu...



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) adi ortaklık ilişkisi kurulması hakkında açıklama yaptı.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı kuruldu

Yeşil GYO'nun dün aldığı yönetim kurulu kararı ile Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ile "T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı" kurulmasına karar verildi.

T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'nın faaliyet konusu; proje geliştirme, gayrimenkul, satış, pazarlama ve mimari olarak belirlendi. Adi ortaklık 10 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Innovia markası ile konut projeleri geliştiren Yeşil GYO, Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları ile kurduğu yeni T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı'yla projeler geliştirecek. 


Yeşil GYO, İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı adıyla 1997 yılında İstanbul’da kuruldu. Yaşar Altıparmak liderliğinde yönetilen şirken bugüne kadar onlarca proje geliştirdi. Yeşil GYO'nun devam eden projeleri arasında Elexia Tuzla, Innovia Terrace İzmit, Innovia Arifiye, Elexia Levent, Innovia 4 ve İstanbul Tower 205 projeleri yer alıyor. Şirket ayrıca Elexia Dolapdere, Zekeriyaköy Villaları ve Barbaros Konutları Üsküdar projelerine hazırlanıyor. 


Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 13.02.2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları Ltd. Şti. ile ile  "T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı" kurulmasına karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön