27 / 04 / 2024

Üç bankadan sürpriz hareket! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yeni kredi hareketi! Bu kampanya kaçmaz!

Üç bankadan sürpriz hareket! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yeni kredi hareketi! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası aralık ayına girilmesi ile birlikte kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte bu üç bankanın kredi kampanyasına dair detaylar!



Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankaları ve diğer merak ettiğiniz bankaların sunduğu kredi seçeneklerini araştırmak için bankalarla iletişime geçmeniz önerilir. Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar, aylık taksit ödemeleri kaç lira? İşte Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasının sunduğu kredi kampanyasına dair araştırılan ayrıntılar…

KREDİ KAMPANYASINA DAİR DETAYLAR!

  • Kamu bankalarından genel kredi paketlerinden herhangi birine başvurmak istiyorsanız, birçok bankanın emekli maaşı getirme şartının olduğunu bilmelisiniz.
  • Kredi başvurusunda bulunmadan hemen önce maaşın kredi almayı istediğiniz bankaya havale edilmesi gerekir. Bu adımdan sonra ise başvurunuzu yollayın.
  • Banka şubelerinden, internet bankacılığı ya da mobil bankacılık aracılığıyla kredi başvurusunda bulunma imkanınız vardır. Ama banka şubelerinden başvuru yapmanızı öneririz. Çünkü bankalar ödeme erteleme ve geniş ödeme seçenekleri gibi ek kolaylıklardan yararlanabilirsiniz. Direk başvurursanız bu konularda detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu nedenle öncelikle hangi bankadan kredi alacağınıza karar vermelisiniz.

36 AY VADELİ 15.000 TÜRK LİRASI İGTİYAÇ KREDİSİ

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI

Toplam maliyet yani verilen miktar, 22.080 Türk Lirası. Faiz oranı da yüzde 1,79 ve yıllık maliyet oranı yüzde 30,92 olduğu ve aylık taksitin de 611 Türk Lirası olduğu açıkladı.

HALKBANK KREDİ KAMPANYASI

Toplam maliyet, YANİ VERİLEN MİKTAR, 22.517 Türk Lirası ve faiz oranı yüzde 1,89 ve yıllık maliyet oranı yüzde 32,86 belirlendi. Aylık Taksit olarak da 623 Türk Lirası olduğu duyuruldu.

VAKIFBANK KREDİ KAMPANYASI

Toplam Maliyet yani verilen miktar, 22.604 Türk Lirası. Bu fiyatın faiz oranı, yüzde 1,91 olduğu belirtildi. Yıllık maliyet oranı yüzde 33,25 Aylık Taksit olarak 626 Türk Lirası belirlendi.

2022 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Isınma yardımı ne zaman yatacak?

PTT’den eşi benzeri olmayan altın kampanyası! Çeyrek gram altın görülmemiş fiyatlarla! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret mesajı geldi! İşte milyonlarca kişinin beklediği haber!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön