29 / 03 / 2024

Ucuz satılık evler 2013!

Ucuz satılık evler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul’da 100 bin TL’nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini araştırdık. İşte düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi vaat eden o ucuz satılık evler 2013…



Türk insanının yaşam kültürü hızla değişiyor. İnsanların yaşam kültürünün değişmesine paralel olarak bir “ev”den bekledikleri de değişti.


Artık kimse başımı sokacak bir evim olsun başka bir şey istemem demiyor. Yani ev kavramı artık “dört duvar” tanımından kurtuldu.


İnsanlar artık kalite de istiyor, hizmet de istiyor ama her şeyden önemlisi bunu ucuza istiyor. Yani iyi ve kaliteli bir yaşam benim de hakkım diyor. 


Piyasa koşullarını tüketicinin belirlediği bir ortamda tabii ki yatırımcılar da bu sese kulak kapatamıyorlar. Bugün inşaat yatırımcıları bundan birkaç yıl önce belki de alt ve orta gelir kesiminin hayal bile edemediği bir yaşamın kapılarını çok ucuz rakamlarla açıyor. Öyle ki havuzundan, spor salonuna, güvenliğinden temizlik hizmetine kadar birçok zengin sosyal olanaklarla donatılan projelerde 30-40 bin TL’ye evler var. 


Bu haberimizde de İstanbul’un farklı lokasyonlarında hayata geçirilen ve 100 bin TL’nin altında satışa sunulan konut projelerini mercek altına aldık. İşte düşük fiyata yüksek yaşam standardı sunan ucuz satılık evler 2013…


Ucuz satılık evler 2013!


1. Beylikdüzü Fly Butik’te 40 bin TL

Uçarlar Yapı güvencesiyle Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Fly Butik projesinde konutlar 40 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fly Butik Residence Beylikdüzü projesinde 33 metrekare stüdyo daireler 40 bin TL’den, 65 metrekare 1+1 daireler 75 bin TL’den, 100 metrekare 2+1 daireler ise 105 bin TL’den satışa sunuluyor. Uçarlar Yapı Fly Butik projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness center, masaj salonu, duş ve soyunma odaları, kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor. 


Fly Butik hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


2. Rüya Prestij’de 61 bin 500 TL

Rüya Prestij projesi Beylikdüzü’nde Pusula İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 8 bin 43 metrekare alan üzerinde yükselen Beylikdüzü Rüya Prestij projesi, 8 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplam 258 konuttan meydana gelen Pusula İnşaat Rüya Prestij projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Rüya Prestij Evleri ‘nde stüdyo daireler 61 bin 500 TL’den, 1+1 daireler ise 97 bin 500 TL’den satışa sunuluyor. Metrobüse yürüme mesafesinde konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, Türk hamamı, açık havuz, özel resepsiyon hizmeti, Türk hamamı, güvenlik ve spor salonu bulunuyor. Projede konut teslimlerinin Nisan 2015’te yapılması planlanıyor. 


Rüya Prestij hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


3. Bayramoğlu G Marin’de 76 bin TL. Ekim 2013’te teslim

G Marin projesi, Darıca-Bayramoğlu’nda Mar Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen G Marin Bayramoğlu projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 76 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Mar Yapı G Marin projesinde ilk etap teslimlerinin Ekim 2013’te, ikinci etap teslimlerinin ise 2014’ün sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Divan Gbubu işbirliği ile hayata geçirilen Darıca G Marin projesinde konut sakinleri Divan kalitesinde rezidans hizmetleri alacak. Bayramoğlu G Marin projesinde kurye postalama hizmetleri, uçuk bileti, rezervasyon hizmetleri, havalimanı transfer, özel alışveriş, kuru temizleme, çamaşırhane, şoför ve temel ofis hizmetleri gibi birçok ayrıcalıklı hizmet sunuluyor. 


G Marin Bayramoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


4. Ncity’de 89 bin TL

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Esenyurt’ta hayata geçirilen Ncity projesinde konutlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 450 daireden oluşan Esenyurt Ncity projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Ncity Esenyurt projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 1+1 dairelerin 70 metrekare, 2+1 dairelerin 82 ile 112 metrekare, 3+1 dairelerin ise 140 metrekare büyüklüğünde tasarlandığı Özyurtlar Nciyt projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunuyor. 


Ncity hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


5. Terrace Mix’te 89 bin TL

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Terrace Mix projesinde konutlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 945 konuttan oluşan Esenyurt Terrace Mix projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ekim 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan İnanlar Terrace Mix projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Metrobüs durağına 5 dakika, havaalanına ise 10 dakika mesafede konumlanan Terrace Mix Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness merkezi, yüzme havuzu, kat bahçeleri, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, buhar banyosu, spor alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


6. Esenyurt Lemuria’da hemen teslim 89 bin TL

BTC İnşaat güvencesiyle Esenyurt’ta hayata geçirilen Lemuria projesinde konutlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Esenyurt Lemuria Evleri projesinde sınırlı sayıda dairenin satışı devam ediyor. 6 bin metrekare alan üzerinde toplam 187 daireden meydana gelen BTC İnşaat Lemuria Evleri’nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Lemuria Evleri Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, çocuk kulübü, kapalı yüzme havuzu, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Lemuria hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


7. Anfa Life Residence’ta 89 bin TL

El Emin İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Anfa Life Residence projesinde konutlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde firma bünyesinde de 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Toplam 224 daireden oluşan Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin Ağustos 2014’te yapılması planlanan Anfa Life Residence Beylikdüzü projesi, TEM’e 2 dakika, Torium AVM’ye 5 dakika, Tüyap’a ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. El Emin İnşaat Anfa Life Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna ve otopark yer alıyor. 


Anfa Life Residence hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


8. Kurtköy Helenium Garden’da peşinatsız, 48 ay vade farksız taksitle 92 bin TL

Helenium Garden Kurtköy’de Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 4 blokta toplam 280 daireden oluşan Kurtköy Helenium Garden projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 92 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu 2 farklı avantajlı ödeme seçeneği sunuluyor. Peşinatsız konut sahibi olunabilen Başarır İnşaat Helenium Garden projesinde peşinat vade farksız teslime öteleniyor. Ayrıca 48 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. Aylık bin 75 TL taksitle konut sahibi olunabilen Helenium Garden Kurtköy projesinde daire teslimlerinin Haziran 2015’te yapılması planlanıyor. E-5 ve E-6 yollarının ortasında konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine ise 20 dakika mesafede bulunuyor. 


Helenium Garden hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


9. Ispartakule Stüdyo 24’te peşinatsız 888 TL taksitle 92 bin 500 TL

Stüdyo 24 projesi Bahçeşehir Ispartakule’de Cathay İleri Projeler güvencesiyle hayata geçiriliyor. Konutların 92 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Stüdyo 24 Ispartakule projesinde peşinatsız, ara ödemesiz konut sahibi olunabiliyor. Vade farkı olmadan peşinatı teslime öteleyen Cathay Stüdyo 24 projesinde taksitler de 888 TL’den başlıyor. Mayıs 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan projede teslimde 20 bin 350 TL’e peşinat veriliyor. Kalan konut bedeli ise 888 TL taksitle ödeniyor. 15 katlı 2 bloktan oluşan Ispartakule Stüdyo 24 projesinde stüdyo, 1+1 ve 1+1 dublek daire seçenekleri yer alıyor.  Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness center, yüzme havuzu, oto kuaförü, kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor. 


Stüdyo 24 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ucuz satılık evler 2013!


10. Future Park’ta 48 ay vade farksız taksitle 92 bin TL

Hiper Gayrimenkul Geliştirme güvencesiyle Esenyurt’ta hayata geçirilen Future Park projesinde konut fiyatları 92 bin TL’den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen Esenyurt Future Park projesinde peşinatın kalan yüzde 15’i ise 6 ay sonra ödeniyor. Kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanan Esenyurt Future Park projesinde stüdyodan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Future Park projesinde konutların yanı sıra otel, ofis ve AVM’de bulunuyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise buhar odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness center, dinlenme alanları ve spor alanları bulunuyor. 


Future Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön