16 / 04 / 2024

Kartal ucuz satılık daireler 2013!

Kartal ucuz satılık daireler 2013!

Prim potansiyelini her geçen gün artıran Kartal’daki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. İşte 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcısına yüksek kazanç vaat eden Kartal ucuz satılık daireler 2013…



İstanbul Anadolu Yakası’nın kilit noktası olma yolunda hızla ilerleyen Kartal’da konut yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm ile adını duyuran Kartal, ulaşım yatırımları ile prim potansiyelini her geçen gün artırıyor. 


Hemen her inşaat yatırımcısının yatırım hedefleri arasında başı çeken Kartal’da bugün itibariyle Dumankaya, Safi Holding, Çukurova Gayrimenkul, Mesa Mesken Sanayi A.Ş, Ege Yapı Group, Fuzul İnşaat, Tek Yapı, Fer Yapı ve Çiftçi Çelebi gibi sektörün önde gelen birçok konut yatırımcısının nitelikli konut projesi bulunuyor. 


Bu haberimizde ise Kartal konut projeleri arasında en ucuz olanları mercek altına aldık. Ucuz diyorum ama fiyatlar ortalama 200 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 145 bin TL’ye de daire var ama ağırlıklı olarak 200 bin TL’den başlıyor. Ve önümüzdeki süreçte Kartal konut fiyatlarının artacağı öngörülüyor. 


Şimdi gelin Kartal ucuz satılık daireleri daha yakından inceleyelim. İşte Adalar ve deniz manzarasına hakim 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla Kartal ucuz satılık daireler 2013…


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


1. Serrapark’ta 145 bin TL. Hemen teslim

Serrapark projesi Kartal’da Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 10 bin metrekare alan üzerinde  4, 8 ve 9 katlı 6 bloktan oluşan Kartal Serrapark projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Serrapark Kartal projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Fuzul İnşaat Serrapark Evleri ‘nin sosyal olanakları arasında ise süs havuzu, dinlenme alanları, spor alanları, güvenlik hizmetlerine, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve kafeler yer alıyor. 


Serrapark hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


2. Çukurova Tower’da Adalar manzaralı daireler 149 bin TL

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower projesi, adalar ve deniz manzaralı 36 kattan oluşuyor. Toplam 253 daireden oluşan Kartal Çukurova Tower projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 149 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower Kartal projesinde peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Ekim 2014 daire teslimlerinin yapılması planlanan projede peşinat teslime öteleniyor. Kalan konut bedelinin yüzde 75’i ise projeye özel faiz oranları ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Dünyanın en büyük adliye sarayı olarak lanse edilen Kartal Adliyesi’ne 3 kilometre, Kadıköy-Kartal metro durağına 600 metrelik yürüme mesafesinde bulunan proje, Bağdat Caddesi’ne 15 dakika, köprülere 20 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik deniz otobüs iskelesine çok yakın mesafede konumlanıyor. Kartal Çukurova Tower projesi zengin sosyal olanakları ile de dikkat çekiyor. 


Çukurova Tower hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


3. Kartal Yakacık Life’ta 150 bin TL. Ocak 2014’te teslim

Tek Yapı İnşaat güvencesiyle Kartal-Yakacık’ta hayata geçirilen Yakacık Life projesi 2 blokta 67 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Kartal Yakacık Life projesinde konutlar 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Tek Yapı İnşaat Yakacık Life projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ocak 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Kartal Yakacık Life projesinde dairelerin büyüklükleri 50 ile 117 metrekare arasında değişiyor. Yakacık Life Kartal projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, güvenlik, kamelyalar ve otopark bulunuyor. 


Yakacık Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


4. Fiego Residence’ta 200 bin TL

Fiego Residence, Kartal’da Fiego Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 25 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kartal Fiego Residence projesinde toplam 600 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve villa tipi dairelerden oluşan Fiego Residence Kartal projesinde konutlar 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Birinci kattan itibaren deniz manzarasının hakim olduğu projede banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 2 yıl içesinde konut teslimlerinin yapılması planlanan Kartal Fiego Residence projesi E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın mesafede konumlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise havuz, açık-kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor. 


Fiego Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


5. Twins Star’da 36 ay vade farksız taksitle 210 bin TL

Twins Star projesi Kartal’da Demirli Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 34 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Kartal Twins Star projesinde toplam 120 adet daire yer alıyor. 18 katlı 2 bloktan oluşan Demirli Yapı Twins Star projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatlarının 210 bin TL’den başlangıç gösterdiği Twins Star Kartal projesinde konut teslimlerinin Mart 2015’te yapılması planlanıyor. Yüzde 50 peşinatla daire sahibi olunabilen Twins Star’ta kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, kamelya, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Twins Star hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


6. Pega Kartal’da yüzde 1 peşinatla 230 bin TL

Pega Kartal projesi Ege Yapı Group güvencesiyle hayata geçiriliyor. 2 blokta toplam 200 adet daireden oluşan Pega Kartal projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Ege Yapı Pega Kartal projesinde birinci seçeneğe göre yüzde 1 peşinat veriliyor, yüzde 20 Mart 2015’te ödeniyor kalan yüzde 75 ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. İkinci seçeneğe göre yüzde 5 peşinat veriliyor, yüzde 50 banka kredisi ile taksitlendiriliyor, yüzde 25 Mart 2014, yüzde 20 ise Mart 2015’te ödeniyor. Ya da yüzde 5 peşinat veriliyor, yüzde 35 banka kredisi ile taksitlendiriliyor kalan yüzde 60 ise yüzde 15’erlik dilimler halinde 4’e bölünüyor. Projede konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Kadıköy-Kartal metro hattına yürüme mesafesinde yer alan Ege Yapı Pega Kartal projesinde açık yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, masaj odaları, buhar odası, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Pega Kartal hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


7. Mesa Kartal’da 237 bin 900 TL

Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından Kartal’da hayata geçirilen Mesa Kartall projesi 32 katlı tek kuleden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Kartal Mesa projesinde fiyatlar 237 bin 900 TL’den başlangıç gösteriyor. Nisan 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Mesa Kartal projesinde yüzde 50 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 6 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Mesa Meskan Kartall projesinin sosyal olanakları arasında ise spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, hobi odası ve kapalı otopark bulunuyor. 


Mesa Kartall hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


8. Safi Espadon Residence’ta 12 ay vade farksız taksitle 252 bin TL

Safi Espadon Residence projesi Kartal’da Safi Holding tarafından hayata geçiriliyor. Dome Mimarlık Murat Yılmaz imzasıyla inşa edilen Kartal Safi Espadon projesinde toplam 136 konut yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 1,5+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Safi Espadon Kartal projesinde fiyatlar 252 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ya da en az yüzde 50 peşinat veriliyor ve kalan tutar ise firma bünyesinde 1 yıla kadar vade farksız taksitlendiriliyor. Kartal metro hattına ve Kartal Adliye Sarayı’na yakın mesafede yükselen Safi Espadon Resiedence’ta konut teslimlerinin Nisan 2014’te yapılması planlanıyor. Projede daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim. 


Safi Espadon Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


9. Asia Park Residence’ta 260 bin TL’ye 1+1

Çiftçi Çelebi güvencesiyle hayata geçirilen Asia Park Residence projesi toplam 104 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Kartal Asia Park projesinde konutlar 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen Çiftçi Çelebi Asia Park Residence projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projede, 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler ise 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Mart 2015’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Asia Park Evleri Kartal projesinin sosyal olanakları arasında ise oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness center ve kapalı otopark bulunuyor.

 

Asia Park Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Kartal ucuz satılık daireler 2013!


10. Mai Residence’ta 262 bin TL’den başlıyor

Fer Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Mai Residence projesi bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 213 daireden oluşuyor. 14 katlı ofise ve 36 katlı konut bloğundan oluşan Kartal Mai Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 262 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Fer Yapı Mai Residence projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Aralık 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Mai Residence Kartal projesinin sosyal olanakları arasında ise mini müzik stüdyosu, fitness center, bilardo, çocuk oyun alanları, spor sahası ve hobi odaları bulunuyor. 


Mai Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön