18 / 04 / 2024

kartalda uygun satılık daireler

kartalda uygun satılık daireler

Prim potansiyelini her geçen gün artıran Kartal’daki uygun fiyatlı konut projelerini araştırdık. İşte 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcısına yüksek kazanç vaat eden Kartal ucuz satılık daireler 2013…

Kartal'da ucuz satılık 1+1 daireler 2013!

Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımı olan Kartal-Kadıköy metro bağlantısı ile yatırımcısının yüzünü bir kez daha güldüren Kartal'daki ucuz satılık 1+1 daire fiyatlarını araştırdık. İşte 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kartal'da ucuz satılık 1+1

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Hava Kent Akpınar satılık daire!

300 konutluk proje plan Hava Kent Akpınar satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje havacılık personeline özel uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kartal IQ satılık daire!

Toplamda 110 adet daire ve ticari alanlardan meydana gelen Kartal IQ projesinde uygun fiyat avantajı sunuluyor. İşte, Kartal IQ satılık daire seçenekleri... 

Kayalife Adana satılık daire fiyatları!

6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde Kaya Life İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayalife Adana'da uygun fiyat avantajı sağlanıyor. İşte, Kayalife Adana satılık daire fiyatları...

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık!

Banka kredisine uygun olarak satışlarına devam eden proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanına sahip. Tema İstanbul Halkalı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

Bornova Folkart Life satılık daire!

Bornova Folkart Life satılık daire alanları 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Banka kredisine uygun olan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartepe'de 495 bin TL'ye satılık arsa!

Kartepe Hipodrom yanında Kartepe Kent Meydanı Projesi içinde, ticari imarlı 1040 metrekare uygun fiyata satılık arsa var. Arsa, şu anda gerek imarı, gerekse fiyatı yönünden yatırımcısına kazandıracaktır.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Halkalı Elitist Park satılık daire! Banka kredisine uygun ödemeler!

Halkalı Elitist Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisine uygun ödemelerin olduğu Elitist Park Evleri Halkalı projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ilanı verildi!

Billur Özgül 'ün haberine göre İstanbul ’da 42 apart otelin kapatılmasının ardından, 5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ya da aparta uygun kelepir bina ilanı verildi.

Kurtköy uygun satılık daireler 2013!

Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kurtköy’de hayata geçirilen konut projeleri arasında en uygun fiyatlı olanları emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. İşte 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla Kurtköy uygun satılık daireler 2013…

kartalda uygun satılık daireler Haberi

kartalda uygun satılık daireler

İstanbul Anadolu Yakası’nın kilit noktası olma yolunda hızla ilerleyen Kartal’da konut yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm ile adını duyuran Kartal, ulaşım yatırımları ile prim potansiyelini her geçen gün artırıyor. 


Hemen her inşaat yatırımcısının yatırım hedefleri arasında başı çeken Kartal’da bugün itibariyle Dumankaya, Safi Holding, Çukurova Gayrimenkul, Mesa Mesken Sanayi A.Ş, Ege Yapı Group, Fuzul İnşaat, Tek Yapı, Fer Yapı ve Çiftçi Çelebi gibi sektörün önde gelen birçok konut yatırımcısının nitelikli konut projesi bulunuyor. 


Bu haberimizde ise Kartal konut projeleri arasında en ucuz olanları mercek altına aldık. Ucuz diyorum ama fiyatlar ortalama 200 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 145 bin TL’ye de daire var ama ağırlıklı olarak 200 bin TL’den başlıyor. Ve önümüzdeki süreçte Kartal konut fiyatlarının artacağı öngörülüyor. 


Şimdi gelin Kartal...