24 / 04 / 2024

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10'da kampanya! Media Market'in bu indirimini kaçırmayın

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10'da kampanya! Media Market'in bu indirimini kaçırmayın

Üst orta seviye nova 10 Pro'nun daha uygun fiyatlı kardeşi olan orta seviye nova 10, fiyat performans telefonu düşük bir fiyatla sunulan mükemmel bir tasarımdır. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?



Geçen yılki Nova 9'un halefi ve Huawei'nin daha premium P-serisi telefonlarına daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak tasarlanan daha uygun fiyatlı Huawei nova 10, daha pahalı olan Nova 10 Pro ile neredeyse benzer bir donanım setine sahip. nova 10 Pro'nun çift ön selfie kameralarına kıyasla daha küçük 120Hz OLED ekran, daha küçük bir pil ve daha az gelişmiş bir 60MP selfie kamerası. Bu küçük tuhaflıklar bir yana, Nova 10 inceleme örneğimiz ilk bakışta hoş bir premium tasarım sunuyor.

Nova 10'un kasası neredeyse tamamen polikarbonattan yapılmıştır ve parmak izlerini güzel bir şekilde iten yarı mat bir gümüş tonunda yapılırken, telefonu daha yakından incelemek için tutmak, plastik doğasını ortaya çıkarsa da, ona şık bir his katar. Son olarak, tasarım 6,9 mm ile hoş bir şekilde ince ve nispeten büyük 4.000 mAh pili sayesinde 168 g ağırlığında.

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10 da kampanya! Media Market in bu indirimini kaçırmayın

Arka arka plakasında, nova 10, köşeye yerleştirilmiş bir kamera dizisi muhafazası ve arka kısımda temiz, minimalist bir tasarımla 2022'deki telefonlar için olağan tasarım ipuçlarını benimsiyor.

Star Orbit halka tasarımı olarak adlandırılan yeni kamera muhafazası, telefonun geri kalanından belirgin şekilde çıkıntı yapan ve ekran yukarı bakacak şekilde yerleştirildiğinde biraz sallanmasına neden olan gösterişli görünümlü bronz metalik bir halkaya sahiptir, 

Ucuz ve yüksek özellikli Huawei Nova 10'da kampanya! Media Market'in bu indirimini kaçırmayın


Geri Dön