26 / 04 / 2024

Uğur İbrahim Altay: Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Kanyon Park projelerini hayata geçirdik!

 Uğur İbrahim Altay: Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Kanyon Park projelerini hayata geçirdik!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 5 yılda rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçeye dev yatırımları kazandırdıklarını Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Kanyon Park gibi birçok vizyon projeye imza attıklarını ifade etti...



Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı Gülvezir Korkmaz'ın organizasyonuyla Kule Site'de iş adamlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Başkan Altay ile birlikte AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 


Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Altay, 565 bin kişiye hizmet götürdüklerini, 2023 yılında 800 bin nüfuslu bir Selçuklu olacağını ve hizmetlerini buna göre planladıklarını belirtti. 


Geçtiğimiz 5 yılda rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçeye dev yatırımları kazandırdıklarını ifade eden Başkan Altay, Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Kanyon Park gibi birçok vizyon projeye imza attıklarını ifade etti. Altay "Son 5 yılda kazanan Selçuklu oldu, Emanete sahip çıktık. Hizmetlerimizin temelinde memleket ve insan sevgisine dayanan hizmet aşkı bulunmaktadır" dedi. 


Yeni Konya 


Geri Dön