28 / 03 / 2024

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur İbrahim Altay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Uğur İbrahim Altay..



Uğur İbrahim Altay kimdir?

1974 yılında Konya ‘da dünyaya gelen Uğur İbrahim Altay, eğitimini Konya ‘da tamamladıktan sonra 1997 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik – Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.


Mezun olduktan sonra Proje Mühendisi olarak göreve başlamış ve bu alanda birçok başarılı yapıta imza atmıştır. Ardından 2004 ile 2008 yılları arasında TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevinde yer almış ve 2008 yılında Başkan olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


29 Mart 2009 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Ak Partiden Selçuklu Belediye Başkanlığına adaylığını koymuş ve seçimleri kazanarak halen Belediye Başkanlığı görevine devam etmektedir.


Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın mesajı:

"Selçuklu’da sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci 5 yıllık dönemde de aynı azim ve heyecanla hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. 


Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Selçuklu, her geçen gün yaşam cazibesini artırıyor. Selçuklu’da yaptığımız hizmetlerle Selçuklu’yu standardı yüksek önemli bir yaşam merkezi haline getirdik."


TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 2015!





Geri Dön