18 / 04 / 2024

Uğur İbrahim Altay selçuklu

Uğur İbrahim Altay selçuklu

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur İbrahim Altay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Uğur İbrahim Altay..

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Ereğli millet bahçesinde son durum ne?

Konya'nın en büyük millet bahçesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı’da yeni yapılan Şehir Konağı’nın açılışına katıldı.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Uğur İbrahim Altay selçuklu Haberi

Uğur İbrahim Altay selçuklu

Uğur İbrahim Altay kimdir?

1974 yılında Konya ‘da dünyaya gelen Uğur İbrahim Altay, eğitimini Konya ‘da tamamladıktan sonra 1997 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik – Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.


Mezun olduktan sonra Proje Mühendisi olarak göreve başlamış ve bu alanda birçok başarılı yapıta imza atmıştır. Ardından 2004 ile 2008 yılları arasında TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevinde yer almış ve 2008 yılında Başkan olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


29 Mart 2009 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Ak Partiden Selçuklu Belediye Başkanlığına adaylığını koymuş ve seçimleri kazanarak halen Belediye Başkanlığı görevine devam etmektedir.


Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın mesajı:

"Selçuklu’da sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci 5 yıllık dönemde de aynı azim ve heyecanla hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. 


Türkiye’nin en...