25 / 04 / 2024

Uğur Kılıç bugün SOLAREX İstanbul’da proje deneyimlerini anlatacak!

Uğur Kılıç bugün SOLAREX İstanbul’da proje deneyimlerini anlatacak!

İhlas Fuarcılık tarafından gerçekleşecek olan İstanbul Fuar Merkezi’ nde gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve de Teknolojileri Fuarı “ Solarex İstanbul’ da konuşmacı olarak yer alacak.



Uğur Kılıç, fuarın ilk gününde 10 Nisan Perşembe günü saat 17.00’de “Bir Güneşin Altında” (All Under One Sun) başlıklı bir sunumunu İstanbul Fuar Merkezi’ndeki Kapadokya Salonu’nda gerçekleştirecek.

İhlas Fuarcılık tarafından gerçekleşecek olan fuarın amacı, güneş enerjisi kaynaklarının ve güneş enerjisi piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en son gelişmeler ile uygulamalarının pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği, yeni ürünlerin profesyonel ziyaretçisine sergileneceği bir ortam oluşturmaktır.


Yingli Solar’ın Türkiye’deki başarılı proje deneyimleri

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, İhlas Fuarcılık tarafından 10 - 12 Nisan 2014 tarihlerinde I?stanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul’da konuşmacı olarak yer alacak. Uğur Kılıç, konferansın ilk gününde saat 17.00’ta “Bir Güneşin Altında” (All Under One Sun) başlıklı bir sunum yapacak.


Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, Türkiye’de gerçekleştirdikleri başarılı projelerden örnekler vererek, Türkiye’deki projelerde elde ettikleri deneyimleri paylaşacak.


Uğur Kılıç kimdir? Tıklayın ve öğrenin!



Geri Dön