26 / 04 / 2024

Uğur Şirketler Grubu Nazilli'de bisiklet fabrikası kuracak!

Uğur Şirketler Grubu Nazilli'de bisiklet fabrikası kuracak!

Uğur Şirketler Grubu Nazilli'de bisiklet fabrikası kuracak. Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Erdoğan Ulaş ve Uğur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Talip Takmaklı hedeflerini Antalya'da gerçekleştirilen bayi toplantısında anlattı.



Uğur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Uğur Soğutma ve Uğur Mondial Motosikletleri, 2010 yılı bayi toplantılarını Antalya'da gerçekleştirdi. Uğur Soğutma ve Uğur Mondial bayilerinin katıldığı toplantılarda 2010 hedefleri, bayilerin içinde bulundukları durumlar, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projeler ve Uğur'un vizyonu konuşuldu. Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Erdoğan Ulaş ve Uğur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Talip Takmaklı, "Bu yıl bisiklet fabrikasını kuracağız. Tüm yatırımlara aynı hızla devam edeceğiz" dedi. Ulaş ve Takmaklı, Uğur Şirketler Grubu'nun hayatı güzelleştirmek için yeni ürünlerle tüketicelerin karşısına çıkacağı müjdesin de verdiler.

- Türkiye Gazetesi -

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Nazilli'ye bisiklet fabrikası  

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kurulacak fabrikada, yılda 300 bin adet 65 çeşit değişik modellerde bisiklet üretilecek. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Nazilli'de Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı devam eden Uğur Grubu'na ait bisiklet fabrikasında incelemelerde bulundu. Uğur Gurubu Genel Koordinatörü Gültekin Kılınç, yaptığı açıklamada, Nazilli OSB'de bulunan Uğur Grubu'na ait 40 bin metrekare alanda inşaatın devam ettiğini belirterek, 25 bin metrekare kapalı alanda Türkiye'nin en büyük bisiklet fabrikasını hizmete açacaklarını söyledi.
Kılınç, şöyle konuştu: "Türkiye'nin en büyük fabrikası olacak olan Uğur Mondial Bisiklet Fabrikası'nda yılda 300 bin adet 65 çeşit değişik modellerde bisiklet imalatı yapılacak. Yine Nazilli'de çok hafif ve özel yarış bisikleti imalatı da yapılacak."
YeniAsır


Geri Dön