26 / 04 / 2024

Uğur Tatlıcı'dan "Tat Towers bizim" ilanı

Uğur Tatlıcı'dan

Salih Tatlıcı'nın oğlu Uğur Tatlıcı gazetelere "Tat Towers bizim" ilanı verdi



ABD'de yayınlanan Forbes dergisinin zenginler listesine 2006 yılında 980 milyon liralık servetiyle 27'nci sıradan giren merhum Salih Tatlıcı'nın oğlu Uğur Tatlıcı gazetelere "Tat Towers bizim" ilanı verdi.
Uğur Tatlıcı gazete ilanı aracılığıyla kamuoyuna Tat Towers'ın 1/8 payının annesi Nurten Tatlıcı'ya, 1/8 payının kendisine, 6/8'lik payın ise, kendilerinin de mirasçı ve büyük hissesine sahip oldukları babaları M.Salih Tatlıcı'nın terekesine ait olduğunu duyurdu.
İlanda şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul ili, Şişli ilesi, Ortaköy Mahallesi, Şişli 2. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü'nde 36 pafta, 29 ada ve 79 parsel numarasında kayıtlı, Büyükdere Caddesi No:126, Esentepe Mahallesi Zincirlikuyu-Şişli adresinde bulunan Tat Towers isimli taşınmazın, miras haklarımız dışında tapuda 1/8 payı annem Nurten Tatlıcı'ya, 1/8 payı bana; 6/8 payı ise bizim de mirasçı ve büyük hissesine sahip olduğumuz babam merhum M. Salih Tatlıcı'nın terekesine aittir. Medeni Kanunun müşterek mülkiyete ilişkin hükümleri çerçevesinde, söz konusu taşınmazla ilgili, bizim tarafı olmadığımız ya da yazılı izin vermediğimiz kira, işletme ve benzeri sözleşmeler geçersizdir."

Geri Dön