24 / 04 / 2024

Ukracity'nin devrinde sona yaklaşıldı!

Ukracity'nin devrinde sona yaklaşıldı!

Ukracity projesinin devir işlemlerinde sona yaklaşılırken Ukra City Komşuları Derneği mağdurların haklarını korumak için; dernek yönetimi olarak hukuk danışmanımızın yönlendirmesi ile uzman kişinin özel teknik rapor hazırlaması için bir anket başlattı.




Esenyurt’un problemli projelerinden olan ve inşaatı yarım kalan Ukracity projesinde devir işlemlerinde sona yaklaşıldı. Ukra-Özyurtlar ve toprak sahipleri arasında işleyen sürece dahil edilmeyip bekletildiğini belirten UKOM (Ukra City Komşuları Derneği)  mağdurların haklarını korumak için; dernek yönetimi olarak hukuk danışmanımızın yönlendirmesi ile uzman kişinin özel teknik rapor hazırlaması için bir anket başlattı.



Ukra City Komşuları Derneği tarafından yapılan o açıklama:


Sayın UKOM komşularımız;

Özyurtlar ile toprak sahiplerinin yaptığı imza aşamasında sona yaklaşıldığı görülüyor. Bildiğiniz gibi şu ana kadar Ukra-Özyurtlar ve toprak sahipleri arasında işleyen sürece dahil edilmedik ve bekletildik.

Bundan sonra süreçte bizlerin haklarını korumak ve muhtemel istenecek haksız isteklere karşı elimizi güçlendirebilmek için; dernek yönetimi olarak hukuk danışmanımızın yönlendirmesi ile uzman kişinin özel teknik rapor hazırlamasının çok yararının olacağını düşünüyoruz.

Bununla ilgili gerekli fiyat araştırmasına başlanmış olup fiyat sonra size bildirilecektir. Sizden bu maliyetin sözleşme başına ortak olarak ödenmesi konusunda yardımlarınızı ve duyarlılığınızı esirgememenizi rica ediyoruz.

Yönetim olarak oy birliği ile aldığımız bu kararı siz değerli üyelerimizin oylarına sunuyoruz.

Not: Oylama 13.09.2015 pazar günü saat 24.00'te sonlandırılacaktır.



Ukracity nin devrinde sona yaklaşıldı!



Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü isimlerini reklam filmlerinde oynatan ama mali yapısı bozulunca Aralık 2012'de iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat 378 ofisin yer aldığı Ukra Han Plus, 800 konutun yer aldığı Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan  2.560 konut ve 70 dükkanlık Ukra City Projesi’ne başlamıştı.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön