24 / 04 / 2024

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...



Ukrayna’da, Büyük İnşaat Projesi inşaatı başladı. Ukray'na Başbakanı Aleksey Gonçaruk çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

UKR Haberde yer alan habere göre; Başbakan Aleksey Gonçaruk, Ukrayna’da, Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesis eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başladığını belirtti.

Aleksey Gonçaruk,“Projeleri hazırladık. Sıcak giden havalar, sonbaharda ilan edilen Büyük İnşaat’ı başlatmamızı hızlandırdı.” dedi.

Gonçaruk, Büyük İnşaat programının Başkan Vladimir Zelenskiy‘nin sosyal altyapı tesisleri ve 4 bin kilometre yol inşa etmek için ortaya koyduğu büyük bir girişim olduğunu anımsattı.

Gonçaruk, “Bu büyük projeye için bir toplantı düzenledik ve inşaat işlerinin üç yüzden fazla noktada başladığını söyleyebilirim.” diye konuştu.

2020 yılı içerisinde toplamda, 1,345 kilometre ulusal öneme sahip yollar olmak üzere yaklaşık dört bin kilometre yolda tamirat yapılması planlanıyor.

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısı protesto edildi!


Geri Dön