18 / 04 / 2024

ukrayna büyük inşaat projesi

ukrayna büyük inşaat projesi

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye 2020 listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyette bulunan 30 firma yer aldı. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri...

Rusya inşaat sektöründe son durum ne?

Rusya’da dev altyapı projelerini hayata geçiren en büyük inşaat şirketleri, Devlet Başkanı Putin’e bir mektup ileterek inşaat sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığını, sektördeki krizin "ülkenin güvenliği" de dahil olacak şekilde "kabul edilemez riskler" oluşturduğunu belirtti.

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri belli oldu!

Fortune 500 Türkiye listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyet gösteren 34 firma yer alıyor. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri belli...

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Büyük inşaatlar sokağa çıkma yasağında çalışacak!

İçişleri Bakanlığı tarafından 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi yayınlandı. Genelgeye göre, büyük inşaatlara çalışma izni verildi...

Acil inşaat firmaları faaliyetlerine devam edecek!

9-10 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmaları faaliyetlerine devam edecek...

Büyük inşaatların çalışmalarına izin verildi! 

23-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmalarının çalışmalarına izin verildi.

ukrayna büyük inşaat projesi Haberi

ukrayna büyük inşaat projesi

Ukrayna’da, Büyük İnşaat Projesi inşaatı başladı. Ukray'na Başbakanı Aleksey Gonçaruk çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

UKR Haberde yer alan habere göre; Başbakan Aleksey Gonçaruk, Ukrayna’da, Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesis eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başladığını belirtti.

Aleksey Gonçaruk,“Projeleri hazırladık. Sıcak giden havalar, sonbaharda ilan edilen Büyük İnşaat’ı başlatmamızı hızlandırdı.” dedi.

Gonçaruk, Büyük İnşaat programının Başkan Vladimir Zelenskiy‘nin sosyal altyapı tesisleri ve 4 bin kilometre yol inşa etmek için ortaya koyduğu büyük bir girişim olduğunu anımsattı.

Gonçaruk, “Bu büyük projeye için bir toplantı düzenledik ve inşaat işlerinin üç yüzden fazla noktada başladığını söyleyebilirim.” diye konuştu.

2020 yılı içerisinde toplamda, 1,345 kilometre ulusal öneme sahip yollar olmak üzere yaklaşık dört bin kilometre yolda tamirat yapılması planlanıyor.

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısı protesto...