23 / 04 / 2024

ukrayna sosyal altyapı inşaat projesi

ukrayna sosyal altyapı inşaat projesi

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy'den Türk şirketlere yatırım çağrısı!

Ukrayna-Türkiye ilişkilerini değerlendiren Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy yaptığı açıklamada "Daha fazla Türk şirketi bekliyoruz. Sadece devlet finansmanı olan projelere değil, özellikle bu sene devreye sokmak istediğimiz kamu-özel ortaklığı projelerinde de görmek isteriz." diye konuştu.

Türk müteahhitleri için Ukrayna fırsatı!

Ukrayna 5 yılda 25 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapacak. Ülke inşaat malzemeleri üreticileri ve ihracatçıları ile Türk müteahhitleri açısından ciddi bir fırsat oluşturuyor.

Ukrayna'da Türk müteahhitler için 25 milyar dolarlık iş fırsatı!

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın 25 milyar dolar altyapı yatırımına hazırlanmasının Türk müteahhitler için ciddi bir fırsat olduğunu söyledi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yakuplu'da sosyal donatı ve altyapı eksikliği var!

Yakuplu özelinde Beylikdüzü'ndeki tapu sorununa değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bu mahallemizde sosyal donatı eksikliği var. Altyapı eksikliği var" dedi... 

TOKİ Artvin 1. bölge kamu ve sosyal donatı inşaatı ihalesi yarın!

Artvin İli Yusufeli İlçesi 1. Bölge Kamu ve Sosyal Donatılar İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Şanlıurfa Birecik'e yeni sosyal alanlar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor. Birbiri ardına hayata geçirilen projelerle ilçe halkı, ekonomik ve sosyal alanda yeniliklerle buluşuyor.

Kalkınma Bakanlığı'nın 2 senelik yatırım programı yayımlandı!

Kalkınma Bakanlığı 2017-2019 Dönemi Genelgesi yayımlandı. ''Bölgesel bazda Güneydoğu Anadolu Projesi, Doğu Anadolu Projesi, Konya Ovası Projesi ve Doğu Karadeniz Projesi kapsamındaki yatırımlar başta olmak üzere, ekonomik ve sosyal altyapı projeleri öncelikli olacak"

ukrayna sosyal altyapı inşaat projesi Haberi

ukrayna sosyal altyapı inşaat projesi

Ukrayna’da, Büyük İnşaat Projesi inşaatı başladı. Ukray'na Başbakanı Aleksey Gonçaruk çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

UKR Haberde yer alan habere göre; Başbakan Aleksey Gonçaruk, Ukrayna’da, Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesis eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başladığını belirtti.

Aleksey Gonçaruk,“Projeleri hazırladık. Sıcak giden havalar, sonbaharda ilan edilen Büyük İnşaat’ı başlatmamızı hızlandırdı.” dedi.

Gonçaruk, Büyük İnşaat programının Başkan Vladimir Zelenskiy‘nin sosyal altyapı tesisleri ve 4 bin kilometre yol inşa etmek için ortaya koyduğu büyük bir girişim olduğunu anımsattı.

Gonçaruk, “Bu büyük projeye için bir toplantı düzenledik ve inşaat işlerinin üç yüzden fazla noktada başladığını söyleyebilirim.” diye konuştu.

2020 yılı içerisinde toplamda, 1,345 kilometre ulusal öneme sahip yollar olmak üzere yaklaşık dört bin kilometre yolda tamirat yapılması planlanıyor.

Ukrayna'da tarım arazilerinin satışını öngören yasa tasarısı protesto...