26 / 04 / 2024

Ulaştırma Bakanlığı, Özlem İnşaat'ı ihalelerden men etti!

Ulaştırma Bakanlığı, Özlem İnşaat'ı ihalelerden men etti!

Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, "Özlem İnşaat Harita Mühendislik ve Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi"ni ihalelerden men etti. Toplam 15 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirildi



İçişleri, Milli Savunma (MSB) ve Ulaştırma Bakanlığı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre toplam 15 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi.

Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihaleye katılan ve Diyarbakırda bulunan "Bilal Etik"i 6 ay süreyle kurum, Elazığ İl Özel İdaresinin ihalesine giren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı "Kartel Av Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" ile ortağı "Aslan Çetin" ve "Süleyman Kaya (inşaat mühendisi)"yı 1 yıl süreyle ihalelerden men etti.

MSB

Milli Savunma Bakanlığı toplam 11 kişi ve firmaya 6 ay ile 1 yıl arasında değişen sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi. Yasak getirilen kişi ve firmalar şunlar:

"İzmir Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Beşyıldız Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi (1 yıl) Ankara Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye giren Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Kemal Toprak (1 yıl),İzmir Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Beşyıldız Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi (1 yıl), 8inci Ana Jet Üs Komutanlığının (Diyarbakır) ihalesine katılan Diyarbakır İli Esnaf ve Sanatkar Sicili Müdürlüğüne kayıtlı Savaş Katamalp (6 ay), Erzurum Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye giren Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Sınırlı Sorumlu 16 Numaralı Öz Erzurumlar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (1 yıl), İzmir Tedarik Bölge Başkanlığının ihalesine katılan  İzmir  Ticaret Odasına kayıtlı ZCK Gıda Medikal Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi (1 yıl) 1. Ana Bakım Merkezi Komutanlığının ihalesine giren (Sakarya) İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Çelik Egzost Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Latif Çelik (1 yıl), 5. Ana Jet Üs Komutanlığı (Amasya) tarafından yapılan ihaleye katılan  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı Şermin Ençetin Akkuş (1 yıl), 1. Ana Bakım Merkezi Komutanlığının (Sakarya) ihalesine katılan Balıkesir Ticaret Odasına kayıtlı Nadir Koç Endüstriyel Yatırım Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile ortağı Nadir Koç (6 ay), Ankara Tedarik Bölge Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Yabanabat Tekstil Gıda İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Halil İbrahim Çelik (1 yıl), GATA Komutanlığının ihalesine giren Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Met-Har Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile ortağı Harun Fırat (1 yıl).

Söz konusu kişi ve firmalar belirtilen süreler içerisinde yapılacak olan ihalelere katılamayacak.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Öte yandan Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, "Özlem İnşaat Harita Mühendislik ve Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi"ni ihalelerden men etti. Etüt Proje ve Çevre Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan Ankara Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 6 ay süreyle tüm ihalelerden men edildi.

AA


Geri Dön