29 / 03 / 2024

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddialarıyla ilgilili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada metro projesi kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan toplantılar neticesinde, projelerdeki gerekli tüm revizyonların yapılarak tüm projelerin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Genel Müdürlüğe teslim edilmesinde mutabık kalındığını kaydetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir televizyon kanalında Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlıkça "sürüncemede bırakıldığı" imasına yer verildiğin kaydedilerek, "İlgili kişiler, gazeteciliğin göstermesi gereken ilk refleksi atlamayarak konunun tüm taraflarının görüşlerine başvursalardı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın oluşturmak istediği 'gerçeğe aykırı' bu ima ve algılama ile kamuoyunun değerli vakti çalınmayacaktı." değerlendirmesi yapıldı.


Geri Dön