29 / 03 / 2024

Ülgür Gökhan Roman derneklerine kentsel dönüşümü anlattı!

Ülgür Gökhan Roman derneklerine kentsel dönüşümü anlattı!

İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Truva Roman Derneği'ni ziyaret eden Başkan Gökhan'ı Çanakkale Truva Roman Demekleri Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Işıldak, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri karşıladı...



Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentteki sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çanakkale Truva Roman Derneği yönetimi ile kentsel dönüşümü görüştü. 


İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Truva Roman Derneği'ni ziyaret eden Başkan Gökhan'ı Çanakkale Truva Roman Demekleri Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Işıldak, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri karşıladı. Çanakkale'de Fevzipaşa Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Namık Kemal Mahallesi'nin bir bölümünde yoğun olarak ikamet eden roman vatandaşların örgütlenmelerinin özgürlüğün de bir göstergesi olduğuna değinen Başkan Gökhan, roman vatandaşlar için özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. 


Başkan Gökhan, Atatürk Mahallesi'nde Valilik ortaklığıyla başlayan dönüşüm çalışmalarının devam edeceğini kaydederken, Fevzipaşa Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm için çalışmaların başlayacağını söyledi. 


Anayurt Gazetesi 


Geri Dön