23 / 04 / 2024

Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut!

Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut!

Meramlı vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri projesinin de kura çekilişini gerçekleştirdi. Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut...



Meramlı vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. 

1646 dairenin yer aldığı Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooparatifi için 2223 kişi ön başvuru yaptı. 

Meram Uluırmak Evleri projesinin kura çekilişi Meram Belediyesi Meclis Salonunda Noter huzurunda yapıldı. Gerçekleştirilen kura çekilişiyle birlikte 818 asil 818 kişinin ismi ise yedek olarak belirlendi.

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri, Meramlılara Meram’ın en cazip bölgeleri arasında yer alan Uluırmak’ta konut sahibi olma olanağı sağlıyor.   


Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut!

Meram Belediyesi'nin daha önceki projeleri gibi Uluırmak Evleri içinde ilgi bir hayli fazla oldu. Yapılan kura çekilişi ile beraber 818 asil 818 de yedek isim belirlendi. Diğer bir yandan ön başvuru yaparak para yatıran ancak ismi kurada çıkmayan Meramlıların paralarını Kuveyt Türk Bankası Meram Yeni Yol Şubesinden alabilecekleri, kura sonucunu öğrenmek isteyenlerin de meram.bel.tr ve www.uluirmakevleri.com adreslerinden kimlik numaralarını girerek bilgi sahibi olabilecekleri belirtildi.


Geri Dön