26 / 04 / 2024

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye'ye geliyor!

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye'ye geliyor!

Dünyadaki önde gelen gayrimenkul danışmanlık kuruluşlarından olan Savills, Türkiye için REinnov8 ile ortaklık ve iş birliği anlaşmasına imza attı. Uluslararası Gayrimenkul Devi Savills Türkiye'ye geliyor.



Uluslararası gayrimenkul danışmanlık firması Savills, Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarlarında sürdürdüğü büyüme stratejisi kapsamında Türkiye için REinnov8 ile ortaklık ve iş birliği anlaşmasına imza attı. 1855'te İngiltere’de kurulan Savills, dünya genelinde 70 ülkede toplam 600 ofisi ile geniş kapsamlı gayrimenkul hizmetlerinde faaliyette bulunuyor. 

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye ye geliyor!

Savills İngiltere & EMEA bölgesi CEO’su James Sparrow, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. James Sparrow, “Global müşteri portföyümüze en iyi hizmeti sunabilmek adına hem ekiplerimizi hem de uzmanlık alanlarımızı genişletmeye devam ediyoruz. REinnov8 ile yapmış olduğumuz ortaklık ve iş birliği anlaşması ile Türkiye’de güçlü bir varlık göstereceğimize güvenimiz tam. Kullanıcı ve yatırımcılara büyüyen bölgesel kapsamımız ile bağlantı halinde destek ve hizmet veriyor olacağız” diye konuştu.  

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye ye geliyor!

REinnov8 Yönetim Kurulu Başkanı Tassos Kotzanastassis de konuyla ilgili konuştu.  Kotzanastassis, şunları söyledi:

“Türkiye Avrupa’nın en büyük ve genç nüfuslardan birine sahip. Önemli bir büyüklüğe sahip gayrimenkul pazarı hem dönemsel hem de yapısal bir dönüşümden geçiyor. Gayrimenkul konusunda global liderlerden birisi ile yapmış olduğumuz iş birliğimiz hem bize hem de müşterilerimize 70 ülkede 600’ün üzerinde ofise sahip geniş Savills ağı üzerinden birinci sınıf danışmanlık hizmetlerine erişim sağlayacak” şeklinde konuştu. 

Uluslararası gayrimenkul devi Savills Türkiye ye geliyor!

REinnov8 Yönetim Kurulu Üyesi Didem Erendil Turcan, “Gayrimenkul sektörünün en önemli global oyuncularından birisi olan Savills ile birlikte Türkiye’de, diğer ülke ve ofislerle yakın bağlantıda, tüm gayrimenkul piyasalarını şekillendirmekte olan sürdürülebilirlik ve ESG (çevresel-sosyal-yönetişim) ilkeleri ve dünya trendleri doğrultusunda hizmet verecek olmaktan büyük heyecan duymaktayız” açıklamasında bulundu.

Gayrimenkul sektöründe teşvik beklentisi!


Geri Dön