25 / 04 / 2024

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi




Mektebim kurucusu Ümit Kalko, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 16 yeni kampüs açacaklarını söyledi.



Mektebim'in 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek yeni kampüslerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Kalko, Mektebim olarak hedeflerine koşan bir aile olduklarını söyledi.

30 BİN ÖĞRENCİYLE YENİ YILA GİRDİ

30 bin öğrenciyle yeni yıla merhaba diyeceklerini belirten Kalko, Türkiye'nin en büyük eğitim zinciri olacaklarını vurguladı. Kalko şöyle konuştu: “Türkiye'nin iki önemli sorunu var. Eğitim ve Girişimcilik. Biz Eğitim girişimcisiyiz. Sorumluluğumuz çok büyük, yaptığımız yatırımlarla, sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çabalıyoruz."

TEŞVİK İLGİ GETİRDİ

Mektebim kurucusu Kalko, geçen yıl 340 bin öğrenciye bakanlık tarafından teşvik verildiğini belirtti. Teşviklerin artmasının özel okullara olan ilgiyi artırdığına değinen Kalko, teşviklerin daha da artmasının devletten özel okullara daha fazla öğrenci gelmesine olanak sağlayacağını ve devlet okullarının rahatlayacağını kaydetti.

Mektebim'in 1,5 milyar liralık yatırımının bulunduğunu aktaran Kalko, "Önümüzdeki 2 yıl içerisinde yapacağımız yeni yatırımlarla beraber 111 kampüse ulaştığımızda 15 bin çalışanı olan büyük bir aile olacağız. İstanbul 3. bölgede üniversitemizi kuracağız. Bu yıl 16 kampüs, 2 yıl içerisinde de 1.8 milyar liralık bütçeyle 60 kampüs açacağız" dedi.

FETÖ okullarına talip oldu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunlar bizim vatandaşlarımızın iyi niyetli hayırsever birazda kandırılmış vatandaşlarımızın paralarıyla yapılmış okullar. Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz."



Yeni Şafak



Geri Dön