19 / 04 / 2024

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.



Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, inşaatı yapan Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ve Proje Satış Sorumlusu Uğur Şenöz’ün katıldığı basın toplantısında, Anamur’u tanımaktan memnun olduğunu belirten Ümit Karan, “Anamur tarihi güzellikleri, muz ve çilek gibi ürünleriyle önemli bir yer. Burada bir ev aldık. İleride belki devamlı burada yaşarım. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.


Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ise iki blok ve diğer yapılardan oluşan Anamur Evleri’ni 2017 yılı nisan ayında bitirmeyi planladıklarını belirterek, “Burası tamamlandığında sadece konut olmayacak. Alışveriş merkezleri, sinema salonları ve sosyal alanlarıyla bir yaşam merkezi olacak. Özellikle Anamur dışından yoğun talep var” diye konuştu.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezinin yer alacağı Anamur Evleri’nin Antalya Mersin arasındaki en büyük yaşam merkezi olacağını söyledi.


Anamur Belediyesi’nin gelir ortaklığı ile bu projeden yaklaşık 9 milyon lira gelir elde edeceğini ifade eden Türe, “Elde edeceğimiz bu kaynakla Anamur’un kalkınmasına yönelik çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz” dedi.


Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!


Ümit Karan’ı Anamur’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını da belirten Türe, “İnşallah kendisi ileride Anamur’a taşınır ve komşumuz olur. Onun şehrimize gösterdiği ilgi bizi memnun etti. İleride kendisinin sportif tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.


Konuşmaların ardından şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı. Karan, sözleşmeyi transfer imzasına benzeterek, “Anamurspor’a hayırlı olsun” esprisi yaptı.


Daha sonra Kısakahyaoğlu konağında kendisi için düzenlenen yemeğe katılan Karan’a Anamur Belediyespor forma ve atkısı hediye edildi.




Anamur Gündem


Geri Dön