18 / 04 / 2024

Ümit Mete: Konya için projelerimiz var!

Ümit Mete: Konya için projelerimiz var!

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete, Yenigün Gazetesi'ne projeleri ve aday adaylığı süreci hakkında gazetemize bilgiler verdi. Mete, "Bizim bir takım projelerimiz var." dedi.



AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete, Yenigün Gazetesi'ne projeleri ve aday adaylığı süreci hakkında gazetemize bilgiler verdi. Karapınar'a hizmet etmek için aday olduğunu belirten Mete, "1972 Karapınar doğumluyum. Meram Belediyesi'nde işçiyim. TÜSIAR Araştırma ve Danışma şirketinin kurucu ortaklanndanım. 30 Mart seçimleri için AK Parti'den Karapınar aday adaylığı için müracaat ettim. Ay sonuna kadar netleşmesini bekliyoruz. Herkes hizmet için aday. Benim diğer adaylardan farkım olduğuna inanıyorum. Ben 27 yıldır siyasetin içerisindeyim. Milli Görüş geleneğinden geliyorum Belediyeciliği bilen, ekiple çalışmayı seven bir insanım. Ekiple birlikte yapacağımız projeler ile memleketi kalkındırmayı istediğimiz için aday adayı olduk" dedi. 

Karapınar'da AK Parti'den 6 tane aday adayı olduğunu belirten Mete, "Bizim bir takım projelerimiz var. Kim aday olursa projelerimiz o arkadaşlarımıza vereceğiz. Memleketin eksikliklerini gidermek bizim görevimiz. Karapınar içinden çevre yolu geçen bir ilçemiz. Biz şehirleşmede yeniyiz. Yeni konutlaşmalar başladı. Kentsel dönüşüm belediye tarafından yapıldı. Mevcut başkanımız iyi çalıştı. Karapınar'da su sorunumuz var. 4 belde bize mahalle olarak bağlandı. Biz bu beldelerin ve köylerin sıkıntılarını ve eksiklerini biliyoruz. Şehir girişi ve şehir çıkışında olmak üzere 2 tane alt geçit yapılması gerekiyor. Bu bizim projemiz. Bunu ilçe geliri ile yapmak zor. O yüzden büyükşehirden destek alacaksın. Biz burada edindiğimiz bilgi ve birikimleri uygulamak için varız" diye konuştu. 

Yapılan araştırmalar sonucu Karapınar'da halkın kendi ismi üzerine yoğunlaştığını belirten Mete, "Bizi halkımız istedi. Önce kendimizi n karşılığı aradık, insanlardan bize bir dönüşün olduğun gördük, insanlardan bizim aday almamızı istedi. Biz de bu isteğe cevap veıclik. İnşallah sonuç memleketimiz için hayırlı olur. Biz koltuk için değil, hizmet için adayız" ifadelerini kullandı. 


Konya Yenigün /  İBRAHİM ÇİÇEKÇİ


Geri Dön