24 / 04 / 2024

Ummanlı Mobilyacılar Mobilya’nın Başkenti Modoko’yu ziyaret etti!

Ummanlı Mobilyacılar Mobilya’nın Başkenti Modoko’yu ziyaret etti!

Ummanlı Mobilyacılardan oluşan heyet Mobilya’ nın Başkenti Modoko’ yu ziyaret etti. 2- 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’ da gerçekleşen toplantıya MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’de katıldı...



Ummanlı Mobilyacılardan oluşan heyet Mobilya’nın Başkenti Modoko’yu ziyaret etti. 2-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen toplantıya MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’de katıldı.


Dünya çapında ilklere ve başarılara imza atan Modoko, 22 kişiden oluşan Umman’lı Mobilyacı Grubu’na 5 gün süren seminer düzenledi. Bu seminerle Ummanlı Mobilyacılar, Modoko’nun sektördeki deneyimlerinden faydalandı.

Ağırlıklı olarak imalat ve tasarım konuları üzerinde durulan eğitimde, Türkiye’de ve dünyada mobilya sektörü, markalaşma süreci ve üretim gibi konular hakkında bilgi verildi. 200’den fazla ülkeye mobilya ihracatı yapan Modoko, sektöre yeni adım atacak olan katılımcılara yol gösterici oldu.

Türkiye’de Mobilya Sektörü ve Tanıtımı Semineri’ne MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’de konuşmacı olarak katıldı. Katılımcıların tamamına plaket ve sertifikanın verildiği bu seminerle birlikte Modoko, dünyanın ilk ‘Mobilya AVM’si olma yolundaki adımlarını hızlandırmış oldu.


Modoko, Mobilya Sektöründe Arap Coğrafyası’na Öncülük Ediyor…

Modoko Başkanı Etem Özçelik: Sektörde 45. yılımızı kutladığımız bu dönemde, gerçekleştirdiğimiz bu seminerle dünya mobilya sektöründeki ilerleyişimize büyük katkıda bulunuyoruz. Amacımız Arap Coğrafyası’na mobilya satmak. Dünya mobilya üretiminin yüzde 1,5-2’sini karşılıyoruz. Körfezde yapacağımız başarılı çalışmalarla da bu oranı yukarı çekmeyi hedefliyoruz. 



Geri Dön