23 / 04 / 2024

Ümraniye Antasya Rezidans'ta cazip ödeme seçenekleriyle!

Ümraniye Antasya Rezidans'ta cazip ödeme seçenekleriyle!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

42 katlı tek blok halinde 617 adet konuttan meydana gelen Ümraniye Antasya Rezidans projesinde daire fiyatları 380 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor...



İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirilen  Antasya Rezidans  projesi 42 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje  Ant Yapı  imzası taşıyor.


Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Ümraniye Antasya Rezidans satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Antasya Rezidans Ümraniye ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredisi ile vadelendirmeimkanı sunuluyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Antasya Rezidans Ümraniye ev fiyatları 380 bin liradan başlıyor. Antasya Residence teslimleri ne zaman sorusuna 2015 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor.


Ümraniye Antasya Rezidans projesi rezidans bloğu, 2 ofis bloğu ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Projedeki dairelerin alanları 74 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor.


Ant Yapı Antasya Residence'ta üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kafeterya ve kendine ait kapalı otoparkın yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası bulunuyor. 


Antasya Rezidans Ümraniye satış ofisi

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön