26 / 04 / 2024

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ümraniye Millet Bahçesi'nin ülke, millet ve İstanbul için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında, muazzam parklarıyla, ormanlaştırma projeleri, yeni sahil bantlarıyla, ve yeşil şehircilik adımlarıyla mega kent İstanbul'da adeta çevrecilik devrimi yaptığını söyledi.

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Törende önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde gerçekleştirdiği konuşmasında, Ümraniye'ye 490 bin metrekare büyüklüğe sahip iki millet bahçesi sözü verdiklerini söyledi.

Resmen hizmete giren Hekimbaşı Millet Bahçesi'nin Ümraniye'nin sembol mekanlarından biri olacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyir terası, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, millet kıraathanesi, spor sahaları, piknik alanları, meyve sebze bahçeleri ve diğer pek çok özelliğiyle millet bahçesinin her yaştan insana hitap edeceğini dile getirdi.

 

Murat Kurum: 409 millet bahçesini hızla yapıyoruz!


Geri Dön