25 / 04 / 2024

Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklık bulunuyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?



Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ulaşım bilgisi kapsamında Kozyatağı'na 15 dakika, toplu taşıma araçlarına yürüyerek 2 dakika, İnkılap Mahallesi durağına 10 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Ümraniye  Oryapark İstanbul  projesinde çok amaçlı açık/kapalı otopark, açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, spor sahası, parti odaları, premium lounge gibi donatılar bulunuyor.


İçerisinde otel, ofis ve rezidansın yer aldığı projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 şeklinde seçeneklerle tasarlandı.


Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede dairelerin teslimleri 2016 Aralık ayında gerçekleşecek. 23 katlı 2 blok şeklinde yükselen projede fiyatlar 471 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön