19 / 04 / 2024

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Firma: Arter İnşaat

Proje: Meydan Evleri

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?



İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Ümraniye  Meydan Evleri  Arter İnşaat tarafından yükseliyor. Ümraniye Meydan Evleri Meydan AVM, İKEA AVM, Buyaka AVM'ye komşu konumda Casper Plaza’nın ise tam karşısında yer alıyor. 


Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

3 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Ümraniye Meydan Evleri toplamda 116 daireden oluşuyor. Mayıs 2019’da erken teslim edilmesi planlanan Ümraniye Meydan Evleri'nde 1+1 daireler 44 metrekare 2+1 daireler 125 metrekare 3+1 daireler 148 metrekare 4+1 daireler ise 170 metrekare olarak tasarlanıyor. 

Kira getirisinin ise 2 bin TL’den başlaması öngörülen Ümraniye Meydan Evleri'nde resmi teslim tarihi Ocak 2020 olarak belirlendi. 

Ümraniye Meydan Evleri projesi;  kültürel ve sosyal alanlar ile iş merkezleri ve Üsküdar-Çekmeköy Metro hattına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Ümraniye Meydan Evleri'nde blokların zemin katların da sosyal donatı olarak alanlar tasarlandı. 


Kütüphane, Cafe,  Fitness Gym faaliyet alanları bulunan projede yaklaşık 2 bin 500 metrekare peyzaj alanı yer alıyor. Projede ayrıca yüzme havuzu, oturma, dinlenme grupları, çocuk oyun köşesi mevcut. 

 

 

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?


Tel: 0(216) 443 73 73
Web: http://www.meydanevleri.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 
 


projeye sor



Geri Dön