20 / 04 / 2024

Ümraniye Şehzade Evleri'nde banka kredileri sıfırlandı!

Ümraniye Şehzade Evleri'nde banka kredileri sıfırlandı!

İstanbul-Anadolu yakasının son yıllarda en çok rağbet gören ve konut yatırımcılarının gözdesi haline gelen Ümraniye’de Özen Yapı tarafından inşa edilmiş olan Şehzade Konutları yatırımcılarının ve projede yaşayan sakinlerinin yüzünü güldürdü.



İstanbul-Anadolu yakasının son yıllarda en çok rağbet gören ve konut yatırımcılarının gözdesi haline gelen Ümraniye’de Özen Yapı tarafından inşa edilmiş olan Şehzade Konutları yatırımcılarının ve projede yaşayan sakinlerinin yüzünü güldürdü.Kısa sürede gerek inşaat kalitesi,gerek Ümraniye merkeze olan yakınlığı gerekse daire içi özellikleri ile adından söz ettirmeyi başardı.


 115 metrekare 3+1 dairelerden ve 95 metrekare bahçeli 2+1 dairelerden oluşan butik projede en üstün kalite işçilik ve malzemenin yanısıra,her daire için bir araçlık otopark,her dairede 4 lü ankastre seti,klima, elektirikli otomatik panjurlar,özel tasarım mutfak dolapları ve göz alıcı banyolar dikkat çekiyor.


Ağustos ayına özel kredi kampanyasında 300.000 TL ye kadar 36 ayda yüzde 0,0 kredi kullanılabileceği gibi 60 ayda yüzde 0,45 yada 120 ayda yüzde 0,70 faiz oranlarından faydalanma imkanı sunulan projede yoğun ilgi yaşanıyor.


Detaylı bilgi için :  http://www.datayatirim.com/projeler/detay.php?id=52    





Geri Dön