26 / 04 / 2024

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cam Umur tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cam Umur tarafından kuruldu. 


Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)İlgili mevzuata riayet etmek kaydıyla,iş merkezi,ticaret merkezi,alışveriş merkezi,turistlik tesisler,konut ve yerleşim merkezleri ile rezidanslar için yatırım projeleri hazırlamak,geliştirmek,genel planlamasını yapmak,uygulamak,buyatırım projeleri ile ilgili kontrollük ve danışmanlık hizmetleri vermek,organizasyon ve pazarlama araştırmaları yapmak. 2)Her türlü iş merkezi,ticaret merkezi,konut ve yerleşim merkezleri ve rezidanslar ile buralarda açılacak işyerlerininyönetimini ve işletmesini üstenmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; İçerenköy Mah.Topçu İbrahim Sk.And Ofis Sit.No:8-10d/5 Ataşehir 


Geri Dön