26 / 04 / 2024

Umut Durbakayım: Gerçek rezidans hizmeti veriyoruz!

Umut Durbakayım: Gerçek rezidans hizmeti veriyoruz!

Umut Durbakayım, projenin İstanbul'un en lükslerinden yaptıklarına dikkat çekerek, "Projelerde iddiamız var. Gerçek rezidans hizmeti vereceğiz. Şu anda 6-7 bin evin yönetimini yapıyoruz." dedi.



Bağdat Caddesi'nde yaptığı projelerden sonra İstanbul'un çeşitli bölgelerinde çok sayıda markalı projeyi hayata geçiren ve sektörün devlerinden biri haline gelen Teknik Yapı, Suadiye'de denize sıfır konumdaki 10 dönümlük arsada çok lüks bir dönüşüm daha gerçekleştiriyor. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu kapsamda 50 yıl önce inşa edilen sahil evlerini yıkıp yerine lüks rezidans yapacaklarını söyledi. Suadiye'deki projenin bulunduğu konum ve büyüklük nedeniyle benzersiz olduğunu belirten Durbakayım, bölgede 10 blokta yaklaşık 130 daire yapacaklarını kaydetti. Projede ille olarak rezidans bloğunun satışa çıkacağını açıklayan Durbakayım, 19 katlı bu bloktaki dairelerin tüm odalarının denizi göreceğini vurguladı. 


Umut Durbakayım, projenin İstanbul'un en lükslerinden biri olacağının altını çizerek, "Bu projede iddiamız var. Gerçek rezidans hizmeti vereceğiz. Şu anda 6-7 bin evin yönetimini yapıyoruz. Suadiye'de en üst düzeyde rezidans hizmeti vereceğiz" dedi. Dairelerin alıcısı hazır Umut Durbakayım, projenin kısa süre içinde satışa çıkmasını planladıklarını vurgulayarak, "Alıcısı şimdiden hazır. Bölgede oturanlar ve burayı bilenler sırada bekliyor" diye konuştu. Projede metrekare fiyatlarının 10 bin dolar seviyesinde olduğunu dile getiren Durbakayım, "Emsali olmayan bir arsa burası. Cadde çok gelişti ve artık 24 saat bir yaşam var. İnşaatı 30 ayda bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.


Ekonomi Gazetesi


Geri Dön