25 / 04 / 2024

UNIQ İstanbul, Ayazağa'da yükseliyor! Açılış 2014 Mart'ta!

 UNIQ İstanbul, Ayazağa'da yükseliyor! Açılış 2014 Mart'ta!

Firma: Turkmall

Proje: UNIQ İstanbul

UNIQ İstanbul Ayazağa'da Turkmall tarafından yükseliyor. Kültür Sanat ağırlıklı bir AVM olarak planlanan projede kiralamalar henüz başlamadı. Açılış tarihi ise Mart 2014 olarak belirlendi...



UNIQ İstanbul; İstanbul Central Business District ortasında bulunan bir iş, ticaret ve kongre merkezi projesi. Turkmall tarafından hayata geçirilen UNIQ İstanbul projesini diğer büro ve kongre parklarından ayıran en önemli özellik eşsiz Belgrad Ormanı çevre ve tarihi Osmanlı pavillions ile farklı çevre düzenlemesi olması. 


Proje büyük ölçüde İstanbul'un kayıp kültürel tesis ihtiyaçlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.  UNIQ İstanbul büyük bir kongre ve konser salonu, sanat galerileri, müzik aleti mağaza, müze mağazaları, sergi salonu ve bir kütüphane sunuyor.


Öte yandan, UNIQ İstanbul iş park ofisleri, fine dining restoran ve kafeler bulunuyor. UNIQ İstanbul'da özel toplantı ve ziyafet salonları da yer alıyor. Proje; Osmanlı Konakları gibi kültürel değerlerden esinlenerek ve yenileyerek yükseliyor. 


Açılış tarihi Mart 2014 olarak belirlendi. Ayazağa'da yer alacak proje; Ayazağa Kültür ve Kongre Merkezi’nin yarım kalan inşaatının yerinde yapılacak. Uniq İstanbul’da, 3 bin kişilik etkinlik salonunun yanı sıra bin 200 kişilik de senfoni salonu planlanıyor. Proje; Maslak Ayazağa Caddesi üzerinde Ağaoğlu My Home'un öncesinde yolun sol tarafında konumlanmış durumda yer alıyor. 


http://www.turkmalls.com

0 212 350 9100

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön