29 / 03 / 2024

Mustafa Sarıgül: 9 Mart’ta su ile ilgili projelerimizi açıklayacağız!

Mustafa Sarıgül: 9 Mart’ta su ile ilgili projelerimizi açıklayacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, Gülhane’deki Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şubesi’ni ziyaret etti. Sarıgül, 9 Mart’ta İstanbul ile ilgili projelerini açıklayacaklarını söyledi...




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayıı Mustafa Sarıgül, 9 Mart’ta İstanbul ile ilgili projelerini açıklayacaklarını söyledi. Sarıgül, “Su kaynaklarımızı nasıl koruyacağımızı, su kaynaklarımızı nasıl destekleyeceğimizi ayın 9’unda açıklayacağız.” dedi.


Mustafa Sarıgül, Gülhane’deki Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret öncesi çay bahçesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sarıgül, İstanbul’un su sorunu ve siluetiyle ilgili konuştu. Sarıgül, “İstanbul bir kültür ve sanat kenti. İstanbul’un sanatını yeteri kadar koruyabildik mi? Sayın Başbakan sağ olsun İstanbul’un siluetinin bozulmadığını söylüyor. Ben de sayın başbakana diyorum ki İstanbul’un siluetini Berlin belediye başkanımı yoksa Londra belediye başkanı mı bozdu?” ifadelerini kullandı.


9 Mart’ta projelerini açıklayacaklarını belirten Sarıgül, “Özellikle su kaynaklarımızı nasıl koruyacağımızı, su kaynaklarımızı nasıl destekleyeceğimizi ayın 9’unda açıklayacağız. Özellikle su en önemli konumuzdur. 1994 yılından beri AK Parti yönetiyor. Acaba kaç tane baraj yaptılar.” şeklinde konuştu.



Bugün


Geri Dön