19 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül projelerini 9 Mart'ta açıklayacak!

Mustafa Sarıgül projelerini 9 Mart'ta açıklayacak!

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül; üçüncü köprü, viyadük ve diğer projeleriyle ilgili 9 Mart' ta basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.



CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, gittiği her yerde yoğun kalabalıkla karşılanıyor. Seçim çalışmaları esnasında basm mensuplarının sorularma da cevap veren Sarıgül, "İstanbul Boğazı'nı korumamız lazım" dedi. Sarıgül, "Denizi, havayı ve özellikle kuzey ormanlarımızı korumamız lazım. Aynı zamanda 2B sorununu da çözmemiz gerekiyor. 2B şahıslara çıkar sağlamaktan başka bir şey değildir. Kuzey ormanlarım korumak zorundayız. 30 Mart'tan sonra birçok sorunu çözeceğiz. Üçüncü köprü ve viyadüklerle ilgili 9 Mart'ta basın toplantısı yapacağım. Her gün bir projemizi açıklayacağız" dedi. 


Meydanları emniyet mensupları korumaz Çeşitli meydanlarda belli başlı stantların kaldırıldığı iddialarına da cevap veren Sarıgül, "Hiçbir demokratik ülkede meydanları emniyet mensupları korumaz. Sayın Topbaş, Taksim Meydanı'nı emniyet mensuplarına korutuyor. Hiçbir kültür merkezi karakol olarak kullanılamaz. Bugün Atatürk Kültür Merkezi çevik kuvvet ve emniyet mensuplarımızın konaklama noktası. Sayın Topbaş'ın yaptığını ne Berlin Belediye Başkanı VVovvereit, ne de diğer belediye başkanları yapar. Halkına meydanları kapatan bir başkanın aday olması dahi doğru değildir" şeklinde konuştu. Polenezköy imar planları hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Sarıgül, "İnceleme şansımız oldu. Polenezköy'de açıklanan imar planı, orada yapılacak olan yollar doğayı mahveder. Polenezköye'de gidip bizzat baktım, istanbul'un yüz binlik planlarını, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Topbaş kendi yaptıkları planları kendileri kaldırdı çünkü kendi yaptıkları planlar şahısların çıkarlarıyla çakışmadı. Bu yüzden biz yüz binlik ve binlik planları gelir gelmez yapacağız. İstanbul mutlaka planlı büyüyecek" ifadelerini kullandı. 


Yeni Mesaj


Geri Dön