27 / 04 / 2024

Univa’dan ayda 1.900 liraya yatırımcı olma fırsatı!

Univa’dan ayda 1.900 liraya yatırımcı olma fırsatı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, projelerinde sunduğu avantajların yanı sıra alım konusunda da yatırımcılara kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma imkanı sunuyor...



Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, yatırımcılara alım konusunda sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Univa, yeni başlattığı kampanya ile aylık 1.900 liralık taksitlerle Türkiye’de öğrenci evi sahibi olma imkanı sunuyor.

Univa projesi, Sakarya, Kocaeli ve Düzce’de yer alan projelerinde yatırımcılarına düşük ödemeli taksit seçenekleriyle önemli avantajlar sağlayor. Univa, yüzde 25’lik peşinat ödemesi, iki adet ara ödeme ve 1.900 liralık 36 ay vadeli sabit taksitlerle toplamda 274 bin liraya yatırımcı olma fırsatı sunuyor. Yüzde 10’a varan indirim fırsatının da yer aldığı projeler; 8 yılda amortisman, 5 yıl kira garantisi ve yüzde 65 fiyat artışı gibi avantajları da beraberinde getiriyor.

Yatırımcı olmanın şartları değişiyor

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Türkiye’de alternatif gayrimenkul yatırımlarının tanıtımı açısından üstlendikleri misyonun birçok sorumluluğu da beraberinde getirdiğini söyledi. Karayel, bu kapsamda Türkiye’de yatırımcı olmanın şartlarını adeta yeniden belirlediklerinin altını çizdi.

Karayel, sözlerine şu şekilde devam etti; "Sakarya, Kocaeli ve Düzce’deki projeleriyle birçok ilke öncülük eden Univa, yatırımcılara sunduğumuz avantajların yanı sıra alım şartları konusunda da çok sayıda kolaylığı beraberinde getiriyor. Türkiye’de yatırımcı olmanın şartlarını adeta yeniden şekillendiriyoruz. Bu kapsamda yatırımcılara sunduğumuz kampanyalar da bu misyonumuzu destekliyor. Yeni başlattığımız kampanya da bu misyonumuzun en önemli örneklerinden. Kampanyamız sayesinde yatırım yapmak isteyenler kira öder gibi öğrenci evi sahibi olabilecekler. Univa’nın alternatif gayrimenkul alanında üstlendiği misyonunun Türkiye’deki yatırımcılar için yeni bir dönemi başlatacağını düşünüyoruz"
 
Web: https://univa.com.tr/


Geri Dön