25 / 04 / 2024

Universal Profesyonel Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Profesyonel Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Profesyonel Yönetim Ticaret Limited Şirketi Feyza Yıldızyurtal ve Feride Hilal İmal ortaklığıyla Haziran'da Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.



Feride Hilal İMAL ve Feyza Yıldız YURTAL ortaklığında  kurulan UNIVERSAL PROFESYONEL YÖNETİM, Hukukçular, mali analistler, yönetim bilişim sistemleri uzmanlarından oluşan bir yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir. Merkez ofisi ŞİŞLİ’de bulunmaktadır. Hedeflerini , kat malikleri için yüksek proje değeri, sakinler için ayrıcalıklı bir yaşam anlayışı ile oluşturan Universal Profesyonel Yönetim, yaşam alanlarına değer katmak için Sistemli, teknoloji destekli, şeffaf, pratik ve kaliteli bir çalışma şekli seçmiştir. 

Hukuk temeli ile toplu yaşamın yasal yükümlülüklerini yerine getirir, teknolojik yenilikleri takip ederek şeffaf yönetim tarzı ile denetim mekanizmasını güçlendirir. “Yönetim işi ekip işidir.” inancıyla Toplu yaşamın yükümlülüklerini sizin için kaliteli vakte dönüştüren profesyonellerle çalışır.

Universal Profesyonel Yönetim’in özyetkinlik alanı “yönetim”dir. Önceliği, normatif, şeffaf, kalıcı, akılcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışıdır. Toplu yaşamın asli yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirir, inovatif fikirlerle vereceği hizmetle ayrıcalık ve değer algısı oluşturur.


ÇALIŞMA SAHALARI


1- TAM PROFESYONEL YÖNETİM; İşletme projesi ve Yönetim Planının kanuni çerçevede, kat maliklerinin haklarını koruyarak hazırlanması, Rutin ve dönemsel kontrol gerektiren asansör, yangın tüpü vb. bakımlarının gerçekleştirilmesi, Karşılaşılması muhtemel olan risklerden en az seviyede etkilenmeniz için zorunlu/gerekli sigortaların yapılması, Bünyelerinde bulunan uzman hukukçular tarafından –gerektiği taktirde- zamanında ödenmeyen alacakların icra yolu ile tahsil edilmesi, Tüm bunları gerçekleştirirken kalite dengesinin korunması ve sürekliliğini sağlamak için personel temini, eğitimi, takibi ve denetimi ile ilgili yönetsel faaliyetlerin yanında Bahar, yaza merhaba, yeni yıl kutlamaları gibi kutlamaların organize edilmesi, komşuluk ilişkileri ve sosyal hayatın düzenlenmesi gibi eğlenceli ortamlar da sağlamaktadır.


2-YAŞAM ASİSTANI

“Yaşam Asistanı” sistemi ile profesyonel yönetimi bir adım da öteye taşır. Asistan hizmeti, TEK BİR NUMARA ile sayısız hizmete anında ulaşabileceğiniz bir sistemdir. 

 Bu sistem ile konuta taşınma, konuttan taşınma, ikamet süreçlerinde kat malikleri ve kiracılara kolaylık sağlanmaktadır.


3-YÖNETİM DANIŞMANLIĞI

Bu hizmetleri ile Yöneticinize; Büyük çaplı satın alımlarda rehberlik,Yönetim için objektif bakış açısı,Yeni girişimler için planlama yapmak gibi hizmetler ile ister tek seferlik isterseniz sürekli olabilecek bir hizmet anlayışı sunuyorlar.


B)HUKUKİ DANIŞMANLIK

İcra Takibinin yapılması, gerekli yasal süreçlerde danışmanlık gibi durumlarda hukuki danışmanlık hizmeti vermektedirler.

.

D)SAYDAM YÖNETİM DESTEĞİ; hizmeti ile aidat takibini sağlayabilecek,  denetimi site sakinlerine bırakan aidat ödemelerini internet üzerinden kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağlayan yazılım desteği sunuyorlar.


Ve daha bir çok alanda “Profesyonel Yönetim” tanımına yenilikler katan hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Şuanda Feriköy’de bulunan FERİLOFT SİTESİ ve TUZLA AYDINLI  TOKİ  KONUTLARI’na “Tam Profesyonel Yönetim” desteği vermektedir.


Geri Dön