19 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.



Türk Lirası’nın değeri enlasyon karşısında erirken, kâğıt ve madeni paraları basma maliyeti de hammadde sebebiyle giderek yükseliyor.

Dövizdeki artış gerekçesiyle giderek yükselen madeni para maliyetlerinin Merkez Bankası’nı harekete geçirdiği konuşulan iddialar arasında. Bugün yapılan Madeni 10 TL Basılıyor  haberleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL lik banknotlar yolda!

Ünlü Ekonomist Uğur Gürses de, konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir buy konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu:

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön