29 / 03 / 2024

Ünlü ekonomistten heyecanlandıran asgari ücret tahmini! Vatandaş rahat nefes alacak

Ünlü ekonomistten heyecanlandıran asgari ücret tahmini! Vatandaş rahat nefes alacak

Asgari ücrete gelecek olan zam çalışanların gündeminde yer alıyor. Gelişmeleri yakından takip eden milyonlarca kişi asgari ‘Asgari ücrete zam olacak mı?' sorusunun cevabının merak ediyor. Konuyla ilgili ünlü ekonomistten dikkat çeken bir tahmin geldi.



Milyonlarca kişi asgari ücrete gelecek olan zam için gözlerini temmuz ayına çevirdi. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarla temmuzda asgari ücrete zam beklentisi meydana geldi. Öte yandan geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’ı kabul etti ve konuya ilişkin açıklamalar geldi. Aynı zamanda AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ikinci kez yapılacağı sinyalini yaktı. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Asgari ücrete zam gelecek mi? Temmuz’da asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücret 2022 net - brüt ne kadar? İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika haberleri…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön