26 / 04 / 2024

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.



Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri  Özcan Doğuhan’a eski eşi Sultan Duyar 9 bin euro nafaka borcunu ödemediği için icra takibi başlattı. Doğuhan, icra takibi sırasında borcunu ödeyerek kurtuldu.

 

Boşanma davası açtı

Sunucu Ece Erken gibi ünlü isimlerin çocuklarının doktoru olan Sultan Duyar, dava dilekçesinde şu açıklamalarda bulundu: “16 yıl önce evlendik. İki çocuğumuz var. Evlendikten 5 yıl sonra tek başına Türkiye'ye yerleşti. Bana başkalarının önünde hakaret etti" diyerek 500 bin lira tazminatın yanı sıra iki çocuk ve kendisi için aylık 9 bin euro nafaka istedi. 

 

Ünlü menajer  Özcan Doğuhan, ödemeyi kabul ettiği aylık 3 bin euro nafakayı ödemedi. Ünlü isimlerin çocuklarının doktorluğunu yapan Sultan Duyar, ödenmeyen 9 bin euro borcu almak için icra takibi başlattı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine yapılan icra takibinde  Özcan Doğuhan, borcunu banka aracılığıyla ödedi. Haciz işlemi borcun ödenmesinin ardından durduruldu.

 

 

 

Akşam


Geri Dön