23 / 04 / 2024

Ünlü yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin tahmini! Kripto parada düşüş sürecek mi?

Ünlü yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin tahmini! Kripto parada düşüş sürecek mi?

Kripto para Bitcoin (BTC) 69 bin dolarlık rekor seviyesinden oldukça uzaklaştı. “Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi?” sorusu ise bu anlamda kripto para yatırımcılarının en çok merak ettiği konular birisi haline geldi.



Bazı yorumculara göre veriler en son 2020’de görülen 10 bin dolar seviyelerini igösteriyor. Bitcoin için ‘10 bin dolar’ tahmininde bulunan bir isim de ünlü yatırımcı Mobius oldu. Mobius, ne kendisinin ne de müşterilerinin dijital varlıklara yatırım yapmayacağını belirtti.

En büyük kripto para Bitcoin için Mobius Capital Partners’ın kurucularından Mark Mobius oldukça önemli bir tahminde bulundu. Ünlü isim Bitcoin için sonraki hedefin 10 bin dolar olduğunu açıkladı. Buna ilave olarak ‘çok riskli olması’ sebebiyle ne kendisinin ne de müşterilerinin parası ile dijital varlıklara yatırım yapmayacağını söyledi.

Bloomberg HT’nin haberine göre, buna rağmen Mobius, “Yatırımcıların kriptoya olan inançları sebebiyle, kripto var olmayı sürdürecek. FTX’in iflasına rağmen Bitcoin’in fiyatının bu düzeyde kalabilmesi hayrete düşürücü” şeklinde bir değerlendirme yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön