19 / 04 / 2024

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...



Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü "Gayrimenkul Zenginleri" başlıklı yazısında gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!


Bildiğiniz gibi birçok sanatçı kazandığı paraları farklı alanlarda değerlendiriyor. Değişen trendler ünlülerin gayrimenkul yatırımlarına da yön veriyor. Ünlülerin en gözde yatırım aracı hala konut olsa da artık arsa yatırımı yapanlar da var.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Sağlam bir yatırım olarak görülen ve fazla işletme becerisi olmadan da para kazandırabilen gayrimenkul yatırımları olan isimler o kadar çok ki. Kendi geleceklerini, ailelerinin geleceklerini ve çocuklarının geleceklerini garantiye almaları benim çok hoşuma gidiyor. Güzel bir hayat yaşayıp paralarını değerlendirme becerilerine de hayranım. Benim yakından takip ettiğim ve bu becerilerine hayran olduğum belli isimler var.

Emeklerinin karşılığı alın teriyle kazanan herkese Allah daha çok versin… Kenan İmirzalıoğlu, kazandığı parayla yatırım yapan en dikkat çeken isim. Kazandığı parayla ilk olarak binaları restorasyon yaparak eski binaları yeniledi. Şu anda arazi alımına yönelmiş. Tekirdağ, Çerkezköy arazi satın alan oyuncu emlak yatırımlarına devam ediyormuş.

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Şarkılarıyla bizi mest eden Sibel Can da gayrimenkulden kazanmayı seçen ünlüler arasında. İstanbul civarında 50 civarında dairesi olduğu konuşulur hep. Sanatçının Miami'de lüks bir evi de bulunuyor. Küçük yaşından itibaren şarkıcılık ve oyunculuk yapan Emrah, kazandığı paranın neredeyse hepsini gayrimenkule yatıranlardan. Şarkıcının Etiler, Levent, Ataköy'de 200 civarında evi olduğu konuşuluyor. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da Göcek'te ve İstanbul'da villa almış. Ev yatırımı dışında dükkan da alan oyuncunun son yatırımı ise arazi. Oyuncu Bade İşçil'in en son Sarıyer'den 4 milyon TL'ye ev aldığı konuşuluyor. Hakkında sıkça konuştuğumuz ünlü isimler, yurt dışında da yatırım yapmayı çok seviyor. Yılmaz Erdoğan, Volkan Konak, Kenan Doğulu, Seda Sayan Amerika'da, Haluk Bilginer, Hülya Avşar İngiltere'de, Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Eda Taşpınar Yunanistan'da mülk sahibi. Zengin malı züğürdün çenesini yorar misali oldu ama...

Gayrimenkul zengini ünlüler!


Geri Dön