26 / 04 / 2024

Ünlüler, İstanbul Boat Show'u bir gün önce gezebilecek!

Ünlüler, İstanbul Boat Show'u bir gün önce gezebilecek!

Tekne meraklısı ünlüler, Türkiye'de yapılan en büyük denizcilik fuarı olan İstanbul Boat Show'u açılıştan bir gün önce gezebilecek. 19 Ekim'de halka açılacak olan fuar, yarın özel müşterileri için 'VIP Günü' düzenliyor



Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Beyazıt Öztürk, Ata Demirer, Oktay Kaynarca, Sertab Erener-Demir Demirkan ve Gani Müjde'nin de aralarında bulunduğu yat tutkunu ünlüler, yarın dünyanın en lüks yatlarını görmek için Pendik'te olacak. 19-24 Ekim tarihleri arasında Marintürk İstanbul City Port'ta düzenlenecek olan Boat Show'dan bir gün önce; randevu alan özel müşterilere tekneleri görme imkanı sağlanacak. Ünlü konuklar, isterlerse beğendikleri tekneleri, denize açılarak test edebilecek.

EN UCUZ TEKNE 25 BİN LİRA
'VIP Günü'ne katılmak için günler öncesinden randevu aldıkları belirtilen ünlüler arasında şu isimler yer alıyor: Erol Evgin, Beyazıt Öztürk, Oktay Kaynarca, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Nefise Karatay, Gani Müjde, Erdal Acar, Taha Tatlıcı, Acun Ilıcalı, Ata Demirer... Fuarda, toplam değeri yaklaşık 1 milyar 158 milyon Euro'ya ulaşan, yelkenli, motor yat, katamaran ve mega yat olmak üzere 386 tekne sergilenecek. Özel müşteriler, bu yıl fiyatları 25 bin lira ile 24 milyon Euro arasında değişen özel tasarım tekne, yat, mega yat ve yelkenlileri yakından inceleyebilecek.

PINAR ALTUĞ-YAĞMUR ATACAN
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, geçtiğimiz yıl İstanbul Shop&Miles Boat Show'u iki gün üst üste ziyaret ederek; Atlantis marka özel yapım bir teknede karar kılmıştı. Ünlü çift; kızları 'Su'nun ismi ile aynı anlamı taşıyan H2O adını verdikleri teknelerine 375 bin Euro ödemişlerdi.

OKTAY KAYNARCA
Oktay Kaynarca'nın 'Sade' adlı yatı 21 metre uzunluğunda ve özel tasarım. Altı kamaralı yatın içinde sauna ve hamam da var. Kumandalı mutfak ve elektronik gereçlerin kullanıldığı yatın fiyatı 2.5 milyon Euro.

BEYAZIT ÖZTÜRK
Arabalara olan düşkünlüğü ile bilinen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz yıl Boat Show'dan, 19 metre uzunluğunda bir tekne satın almıştı. Üç kamaralı lüks yatın fiyatı 860 bin Euro'ydu.

SİBEL CAN
Sibel Can'ın, 1.5 milyon Euro'ya yaptırdığı 16 metrelik bir teknesi var. Can'ın yatında üç kabin bulunuyor. Her kabinde ayrı müzik sistemi olan yatta; üst güverteye sabitlenen 15 beygir motorlu Zodiac bot ve mini motosiklet de var.

ATA DEMİRER
Her yıl Boat Show'a giden Demirer'in dokuz metrelik bir yelkenli guleti var. Yatak odası hayli ferah olan iki kamaralı guletin adı 'Küçük Orfoz'. Aynı teknenin yeni modeli fuarda 130 bin Euro'ya satılacak.

SERTAB ERENER-DEMİR DEMİRKAN
Ünlü çift, geçtiğimiz yıl bir yelkenli siparişi vermişti. Yeni teknelerine stüdyo kuran Demirkan, "Artık her şey çok kolay. Bir bilgisayar yetiyor.Yaratma ve düzenleme işlerimi artık zevkle teknede yapıyorum" diyor.
Sabah


Geri Dön