26 / 04 / 2024

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.



Ünye Belediye Meclisi Haziran Toplantısı, Ünye Belediyesi meclis toplantı salonunda yapıldı.

Ünye Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ünye Belediye Başkanı Vekili Ahmet Şahin, toplantı öncesi gerçekleştirdiği konuşmada, “Kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım yeni dönemin 3. meclis toplantısında bir aradayız. Hepiniz hoş geldiniz. Mübarek ramazan ayını ve bayramı geride bıraktık. Hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara hep birlikte ulaşmamızı nasip etsin diyerek meclis toplantımızı açıyorum. Alacağımız kararlar ilçemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olsun.” dedi.

-Saray Hamamı’nın kiralanması-

Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi üzerinde yer alan ve mülkiyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait olan Saray Hamamı’nın protokol ile belediyeye devri yapıldıktan sonra işletilmek üzere belediye idaresince 2886 sayılı kanun hükümlerine göre 5 yıla kadar kiralanabilmesi için encümene yetki verilmesi ve Belediye Başkanlığınca bir yetkilinin görevlendirilmesi talebi meclis üyelerince kabul edildi. Hamam, işlemlerin gerçekleşmesinden sonra kiralanmak suretiyle hizmete açılacak.

-UNİPORT AVM’deki işyerleri-

Haziran ayı meclis toplantısında UNİPORT AVM’de bulunan ve belediyeye ait olan işyerlerinin durumu konuşularak karara bağlandı. Yapılan görüşmede işyerlerini kiralayan firmanın sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmediğinden dolayı sözleşmenin feshedildiği belirtildi. Fesih sonrası işyerlerinin yeniden kiralanması için encümene yetki verilmesi konusu görüşülerek kabul edilirken kiralama süresi 10 sene olarak belirlendi.
 


Geri Dön