28 / 03 / 2024

Ünye Uniport AVM iş yeri

Ünye Uniport AVM iş yeri

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Ünye Uniport 27 Ekim'de açılacak!

Ünye'nin yeni yaşam ve alışveriş merkezi Uniport'un lansmanı gerçekleşti, alışveriş merkezinin çok yakında hizmete girmesi planlanıyor.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Akasya Acıbadem AVM adres ve telefonu!

Akasya Acıbadem AVM'nin adresi nedir? Akasya AVM hangi sokakta? Akasya Acıbadem AVM hangi mahallede Akasya Acıbadem AVM, İstanbul'un neresinde? Akasya AVM hangi ilçede? Akasya Acıbadem AVM projesinin künye bilgileri ile adres ve telefonları şöyle...

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM'lerde en beğenilen perakende markalar araştırıldı!

AYD, GfK Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırması sonuçlandı

Ünye Uniport AVM iş yeri Haberi

Ünye Uniport AVM iş yeri

Ünye Belediye Meclisi Haziran Toplantısı, Ünye Belediyesi meclis toplantı salonunda yapıldı.

Ünye Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ünye Belediye Başkanı Vekili Ahmet Şahin, toplantı öncesi gerçekleştirdiği konuşmada, “Kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım yeni dönemin 3. meclis toplantısında bir aradayız. Hepiniz hoş geldiniz. Mübarek ramazan ayını ve bayramı geride bıraktık. Hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara hep birlikte ulaşmamızı nasip etsin diyerek meclis toplantımızı açıyorum. Alacağımız kararlar ilçemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olsun.” dedi.

-Saray Hamamı’nın kiralanması-

Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi üzerinde yer alan ve mülkiyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait olan Saray Hamamı’nın protokol ile belediyeye devri yapıldıktan sonra işletilmek üzere belediye idaresince 2886 sayılı kanun hükümlerine göre 5 yıla kadar kiralanabilmesi için encümene yetki verilmesi ve Belediye Başkanlığınca bir...